Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ezzel az anyukával?

Mit tegyek ezzel az anyukával?

Figyelt kérdés

Személyesen nem ismerem , facebookon kért segítséget karácsony előtt hogy esetleg ruhát játékot tudjon a fa alá tenni. Akkor írtam neki hogyha megmondja merre lakik személyesen vinne a férjem néhány játékot, ruhákat amit kinőtt a kislányom esetleg egy kis süteményt de sajnos ez nem jött össze annyira távol lakik és férjemnek nem esik útjába. Ma rám írt hogy segítségre lenne szüksége.

Kb 18napra való élelemre (15-20kg krumpli, olaj, kenyér felvágott,tojás stb)napi 1000fttal számolva plusz sampon mosószer és 5000 ft villanyra.

Kb 25ezer forintot számolt. Ez persze nekem is rengeteg. Jelenleg már én is gyesen vagyok csak a férjem dolgozik.

Ami nekünk már nem kell de használható jó darabok azt oda adom bárkinek ingyen de pénz, főleg ennyi. Azért az kicsit húzós és mivel ismerni nem ismerem lehet nem is arra kell. Nem tudom mi tévő legyek sajnálom de azt hiszem nemet kell mondjak.

Mondtam megbeszélem a családommal de nem fogom párom sem egyezne ebbe bele. Jól döntök?

2020. jan. 20. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
Tilsd le és ne vedd a lelkedre, ne rágódj rajta! Ez egy szemtelen élősködő.
2020. jan. 20. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:
97%
egyértelmű lehúzás
2020. jan. 20. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:
98%

Van egy facebook csoport (Információ eladókról, vásárlókról....) és ott rengeteg “kérgető” anyuka bukik le, aki kér ruhákat és utána elad mindent. Párnak még gyereke sincs amúgy, csak ingyen akar dolgokat, amiket utána eladhat. Több százan visznek neki dolgokat és utalnak pénzt. Éveken át ebből élnek, persze a befolyt pénzből nem létszükséglet dolgokat vesznek, hanem új iPhonet meg ilyeneket.

Nem azt mondom, hogy a fent említett nő is ilyen, de érdemes utána nézned, mert gyanúsan hasonlít a módszere a csalókéra :(

2020. jan. 20. 12:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe se jusson adni neki valamit. Az ilyenek visszaélnek az ember jószándékával. Ha most kap valamit, legközelebb még többet akar. Facen vannak ilyenekről feketelistás csoportok.
2020. jan. 20. 15:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne válaszolj neki,ismeretlenek akik így kéregetnek azoknak nem adunk pénzt.nem küldünk pénzt .
2020. jan. 21. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!