Mit csináljak, ha a párom itt hagyott az 1 hónapos gyerekünkkel?
Már nincsenek csecsemőotthonok. 12 éves korig nevelőszülőkhöz kerülnek a gyerekek. 12 év felett gyermekotthonokba vagy lakóotthonokba. A többi,amit írtál,helytálló. Fél évig,ha nincs kapcsolattartás, örökbeadhatóvá válik.
Bocs az off.-ért,Kérdező!
Neked nem tudom,mit mondhatnék. Te tudod,milyen volt a kapcsolatotok. Érdemes-e helyrehozni. De csak a gyerek miatt nincs értelme. Ha úgy néz ki,egyedül maradsz a picivel,akkor viszont érdemes meggondolni,hogy képes vagy-e az életed átrendezni a gyermeked érdekében,illetve,lesz-e hosszútávú segítséged ehhez.
Nem lesz könnyű,de nem te vagy az egyetlen férfi a világon,aki belekényszerül egy ilyen élethelyzetbe.
Kitartást neked,bárhogy alakul is!
elmehetsz gyedre kėrsz előszőr szabadsågot ės elintized a gyedet ha jó fizetėsed volt akkor azėrt kapsz nem kevės gyedet ,fėlėves kortol meg be adhatod a bölcsibe ,ės vissza mėsz dolgozni .
ės nem te lennėl az első apuka aki egyedül vagy nagyszülöi segitsėl neveli fől gyerekėt.
"De inkább lépjen le, mont megfojtsa..agyonverje..."
Akkor mondja azt, hogy figyi, nem vagyok jó állapotban, úgy érzem veszélyes vagyok a babára, egy időre el kell mennem, hogy összeszedjem magam és orvosi segítséget kérjek. Ez intelligencia kérdése, nem a hormonoké.
Ha neked is teher a baba ebben a helyzetben, (szíved joga, nem az ítélkezés beszél belőlem egyáltalán), vagy úgy látod h jobb sorsot és körülményeket érdemel, mint amit biztosítani tudsz és akarsz neki, akkor millió alapítvány segíthet abban, h szerető szülőket találj neki, 1 hónapos babát legjobb tudásom szerint könnyen órökbefogadnak. (A nevelőszülős, állami gondozásos hülyeség sztem a gyereknek a legrosszabb)
De ha úgy érzed, hogy fel tudod és akarod nevelni tisztességesen, becsülettel, szeretettel, akkor maximális tiszteletet érdemelsz, és biztos vagyok benne, hogy jó apja leszel a picinek. Biztos, hogy van alapítvány ilyen helyzetre is segíteni, ha családon belül, barátokkal nem tudod megoldani az anyagiakat és egyebeket. (Ha ilyen téren segítségre van szükséged, írj rám, tudok olyanokról, akik segíthetnek.)
Nagyon nagyon tarts ki, szeresd a picit, most csak te vagy neki. Anyukára meg nem tudok mit mondani.... Biztos kerestetni is lehet, gyerektartást fizettetni is, stb, a tettét meg hadd ne kommentáljam
Jah igen
Nyilván neked is jár gyerektartás, és be kell jelenteni, hogy a gyerek után ellátást nem vehet fel az anyuka, hiszen nem ő neveli a gyermeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!