Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a párom itt...

Mit csináljak, ha a párom itt hagyott az 1 hónapos gyerekünkkel?

Figyelt kérdés
Tegnap arra jöttem, haza, hogy a párom összepakolta a dolgait és közölte, hogy gyűlöl engem meg a kis szarcsimbókot is (ezt így mondta) és elment. Azóta nem veszi fel a telefont, letiltott facebookon is. Nem csaltam meg, nem is bántottam soha. Anyám szerencsére át tudott jönni, mára vett ki szabit, meg a hétvégén vigyáz rá, de aztán nem tud. Ilyenkor mit lehet csinálni? Én nem hagyhatom ott a munkámat, nem is tudom mit kell csinálni a gyerekkel. Be lehet adni ilyenkor valahová? Van valamilyen megőrző vagy otthon vagy bármi?
2020. jan. 17. 19:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
41%
Akkor irj a tesójának es a szüleinek is facen, hogy te hajlandó vagy megbeszélni ezt vele, es többet fektetni bele, de nem teheti ezt egy kb. újszülöttel mint anya. Hass a lelkiismeretükre.
2020. jan. 17. 19:43
 22/38 anonim ***** válasza:
56%
Az egy dolog, hogy nem kötődik egy anya a gyerekéhez de attól még kötelessége ellátni! Jogilag megteheti, hogy otthagyja, de erkölcsileg semmiféle kifogás nem létezhet, sem hormonok, sem depresszió, sem barom férj. Nem állatok vagyunk, bár ilyet még az állatok is ritkán tesznek.
2020. jan. 17. 19:58
 23/38 anonim ***** válasza:
87%

Megértem hogy nem tudod mit kell csinálj egy gyerekkel. De azt ugye te se gondolod komolyan, hogy megőrzőbe vagy otthonba tennèd a gyereked?

Anyukád, rokonaid nem tudnak segíteni?

2020. jan. 17. 19:58
 24/38 anonim ***** válasza:
98%

Nem hibáztattam csak a kérdezőt. Csak azt mondom hogy hétvégén azért ragadhat rá valami attól hogy dolgozik. Meg hogy azt azért észre lehet venni ha szülés utáni depresszióban szenved egy nő. Feltéve hogy odafigyel.

Az én férjem is dolgozik. Mégis gondját tudja viselni a kicsinek. Pl az első pillanattól ha itthon van ő fürdeti. Meg szülés után odafigyelt rám is.

2020. jan. 17. 20:01
 25/38 anonim ***** válasza:
94%

Aki nem esett át depresszión, vagy szülés utáni depresszión az nehezen érti meg.

Nem mentegetem, mert ilyen gondolatok esetén szakemberhez kell menni.

De inkább lépjen le, mont megfojtsa..agyonverje...

Sajnos vannak, akiket ennyire megbomlasztanak a hormonok..

Gyed a fizetés 70%a

Nagymama is mehet.. mellette neki nem llehedolgozni 8 órában

De ha te mész, akkor dokgozhatsz, viszont akkor ki van a gyerekekl.

Max arra jó, hogy a gondozót fizess belőle.

[link]

2020. jan. 17. 20:39
 26/38 anonim ***** válasza:
10%
Az ilyen nőknek börtönben a helye.Jó sok évre,hadd legyen ideje gondolkodni.
2020. jan. 17. 20:39
 27/38 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is szülés utáni depresszió van a háttérben.

Annyit tudok mondani hogy gondold át hogy te szeretnéd-e a babát. Vagy mondjuk az anya valamelyik rokona nem venné-e magához. Ha nem akkor csecsemő otthonba kerül, ha fél évig nem keresik akkor örökbe adják.

Amúgy ha anyukád megy vele nagyszülői gyedre nyilván kap pénzt. Akkor igényelheti ha dolgozik.

2020. jan. 17. 20:41
 28/38 anonim ***** válasza:
37%
#24 bocsi, nem rád értettem h utsó, amikor elkezdtem válaszolni, akkor kb az 5. v 6. válaszolónál tartott a dolog, aki szemrehányást tett, h "nem tudod mit kell csinálni a gyerekeddel, és csodálkozol h elmegy"
2020. jan. 17. 20:41
 29/38 anonim ***** válasza:
37%
Szegény kisbaba, ő nem teher róla, hogy ilyen "családba" született. Mások a fél életüket odaadnák, mégsem lehet babájuk, amikor ilyen történeteket olvasok majd' megszakad a szívem... :'(
2020. jan. 17. 21:43
 30/38 anonim ***** válasza:
35%
11# pont, hogy nem
2020. jan. 17. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!