Mit csináljak, ha a párom itt hagyott az 1 hónapos gyerekünkkel?
Megértem hogy nem tudod mit kell csinálj egy gyerekkel. De azt ugye te se gondolod komolyan, hogy megőrzőbe vagy otthonba tennèd a gyereked?
Anyukád, rokonaid nem tudnak segíteni?
Nem hibáztattam csak a kérdezőt. Csak azt mondom hogy hétvégén azért ragadhat rá valami attól hogy dolgozik. Meg hogy azt azért észre lehet venni ha szülés utáni depresszióban szenved egy nő. Feltéve hogy odafigyel.
Az én férjem is dolgozik. Mégis gondját tudja viselni a kicsinek. Pl az első pillanattól ha itthon van ő fürdeti. Meg szülés után odafigyelt rám is.
Aki nem esett át depresszión, vagy szülés utáni depresszión az nehezen érti meg.
Nem mentegetem, mert ilyen gondolatok esetén szakemberhez kell menni.
De inkább lépjen le, mont megfojtsa..agyonverje...
Sajnos vannak, akiket ennyire megbomlasztanak a hormonok..
Gyed a fizetés 70%a
Nagymama is mehet.. mellette neki nem llehedolgozni 8 órában
De ha te mész, akkor dokgozhatsz, viszont akkor ki van a gyerekekl.
Max arra jó, hogy a gondozót fizess belőle.
Szerintem is szülés utáni depresszió van a háttérben.
Annyit tudok mondani hogy gondold át hogy te szeretnéd-e a babát. Vagy mondjuk az anya valamelyik rokona nem venné-e magához. Ha nem akkor csecsemő otthonba kerül, ha fél évig nem keresik akkor örökbe adják.
Amúgy ha anyukád megy vele nagyszülői gyedre nyilván kap pénzt. Akkor igényelheti ha dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!