Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a párom itt...

Mit csináljak, ha a párom itt hagyott az 1 hónapos gyerekünkkel?

Figyelt kérdés
Tegnap arra jöttem, haza, hogy a párom összepakolta a dolgait és közölte, hogy gyűlöl engem meg a kis szarcsimbókot is (ezt így mondta) és elment. Azóta nem veszi fel a telefont, letiltott facebookon is. Nem csaltam meg, nem is bántottam soha. Anyám szerencsére át tudott jönni, mára vett ki szabit, meg a hétvégén vigyáz rá, de aztán nem tud. Ilyenkor mit lehet csinálni? Én nem hagyhatom ott a munkámat, nem is tudom mit kell csinálni a gyerekkel. Be lehet adni ilyenkor valahová? Van valamilyen megőrző vagy otthon vagy bármi?
2020. jan. 17. 19:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
32%
Azt hiszem nagyszülő csak ugy mehet gyesre vele ha már nyugdíjas. De javítsatok ki ha tévedek.
2020. jan. 17. 19:21
 12/38 anonim ***** válasza:
76%
A gyereket miért ne hagyhatná ott? 1 hónapja szült. Meg amúgy is. Férfiak leléphetnek, mert az nem szép dolog, de hát ez van, de egy nő nem teheti meg? Nevetséges!
2020. jan. 17. 19:21
 13/38 anonim ***** válasza:
94%

Ki kell venni pár hét szabit. Ha meghalt volna a párod is el kellene látnod.

De hova ment, nem lehet ez vmi szülés utáni pszichiátriai kórkép?

2020. jan. 17. 19:22
 14/38 anonim ***** válasza:
95%
Szögezzük le: HELYTELEN, amit tett a párod. Nagyon valószínű, hogy ez a jelenet a szülés utáni depresszió tünete, következménye. Először is szerezz be tápszert, hiszen a gyereknek ennie kell. Hirtelen mindegy, lemész a drogériába, és veszel egy olyan dobozzal, amit PRE jelzés van. Ez újszülött kortól 6 hós korig javasolt. Az adagolást megtalálod a doboz hátoldalán. Ha nincs még cumisüvege, akkor azt is venned kell. Tisztába tenni nem nagy ügy. Leveszed a koszos pelust, popsitörlővel letörlöd a babát, és ráadod a tiszta pelust. Szólj a védőnőnek, hogy krízishelyzet alakult ki nálatok. Hátha együtt ki tudtok találni valami megoldást, meg megmutat neked alap dolgokat. (öltöztetés, fürdetés) Szeretgesd nagyon-nagyon sokat a kicsit.
2020. jan. 17. 19:24
 15/38 anonim ***** válasza:
70%
12es, hat nem tudom, ha utalom az uramat, a gyereket akit kihordtam akkor sem hagyom ott a fenébe es nevezem szarcsimboknak. Egy férfiból meg kinézem hogy megteszi, mert nem o élte at a terhességet, érzelmileg nem ugynazt elte át, de nőként eleve ha nem akarom a gyereket akkor nem vallalom es ennyi.
2020. jan. 17. 19:24
 16/38 anonim ***** válasza:
65%
Engem a férjem tartott otthon, amikor az enyémek megszülettek. Ha ő nem olyan, amilyen, és nem vigyáz rám, én is elmentem volna. Mert nem alakult ki a kötődés, akárhogy is hordtam ki. Ez hormonális. De ehhez egy értelmes, normális, törődő férj kell!
2020. jan. 17. 19:25
 17/38 anonim ***** válasza:
44%
16os, lehet hogy hormonális de korántsem biztos. En egy kiegyensúlyozott nőtől se hallottam még azt hogy tényleg ott hagyta volna a gyereket akit akart, ha a ferj is tamogatta. Lehet ez a nő csak siman idióta. Azért gondolom kamunak mert a kérdező azt mondja nem tudja elérni a feleseget. Es a felesége szülei, barátai? Riasztotta őket hogy mi történt? Errol semmit sem tudunk.
2020. jan. 17. 19:28
 18/38 anonim ***** válasza:
24%

12

Azért a nő 40 hétig hordja a szíve alatt azt a kicsi babát. A testéből táplálja. Jobban kötődik hozzá mint az apa. Ha nem ott pszichés probléma van.

Az oké hogy hét közben nem vagy otthon. Nade hétvégén csak ragadhatott volna rád valami. Akkor se segítettél semmit? Az sem tűnt fel hogy baj van a feleségeddel? Azért ennek elég egyértelmű jelei vannak.

Mindenképp kerestesd meg a feleséged.

2020. jan. 17. 19:32
 19/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom hova ment, de gondolom a húgához, mert kinyomta a telefont mikor hívtam.

Azt se tudom mi fsz baja van. Igazából nem terveztük különösebben a gyereket, de megbeszéltük, hogy megoldjuk, meg anyám is segít ha kell. De aztán egyre bolondabb lett, mindenért kiabált, meg veszekedett, meg mindenbe belekötött. De aztán mikor megszületett a gyerek, akkor úgy elmúlt ez a hisztizés. Erre most itt ez a cirkusz.

2020. jan. 17. 19:41
 20/38 anonim ***** válasza:
33%

Most kajak a nőt mentegetitek?

Utsó pl... Eszem megáll.

Vagy az már felmentő tényező a tettére, és őt kell pártfogolni, h apuka tapasztalatlan a gyerek körüli teendőkben?

Hát aranyapáim, ha minden nő, akinek a párja egy hónap után (munka mellett) nincs 100% otthon egy baba teendőivel, lelép/het/ne emiatt legálisan (mert tök mindegy mit mond ma a pc, a nőknek mindig is jobban a vérükben lesz a gyerekgondozás, mint a férfiaknak, pláne ha az a férfi dolgozik és az egy hónapos gyereke előtt nem is látott soha más babát közelről), akkor nemigen maradnának együtt emberek, azt hiszem...

Nem mondom h csak ő a hibás, de itt és most, ennyi infó alapján a szerencsétlen apát hibáztatni sztem több, mint képmutató kcsögség...

2020. jan. 17. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!