Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a párom itt...

Mit csináljak, ha a párom itt hagyott az 1 hónapos gyerekünkkel?

Figyelt kérdés
Tegnap arra jöttem, haza, hogy a párom összepakolta a dolgait és közölte, hogy gyűlöl engem meg a kis szarcsimbókot is (ezt így mondta) és elment. Azóta nem veszi fel a telefont, letiltott facebookon is. Nem csaltam meg, nem is bántottam soha. Anyám szerencsére át tudott jönni, mára vett ki szabit, meg a hétvégén vigyáz rá, de aztán nem tud. Ilyenkor mit lehet csinálni? Én nem hagyhatom ott a munkámat, nem is tudom mit kell csinálni a gyerekkel. Be lehet adni ilyenkor valahová? Van valamilyen megőrző vagy otthon vagy bármi?
2020. jan. 17. 19:05
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
59%
Ő az anya vagy az apa?
2020. jan. 17. 19:07
 2/38 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam még, hogy a páromat kerestethetem a rendőrséggel? Hogy így itthagyta a gyereket ezt így szabad?
2020. jan. 17. 19:08
 3/38 anonim ***** válasza:
93%
Itt hagyhatja, hiszen nem a sarokra tette ki, a szülőjénél hagyta. 1 hónapos a gyereket, de te nem tudod ellátni. Tippeljük meg, miért lett elege!
2020. jan. 17. 19:09
 4/38 anonim ***** válasza:
95%
Azt nem írod, hogy nő vagy, vagy férfi. Gyesre férfi is tud menni, a babát 20 hetes korától lehet bölcsibe adni, addig maximum azt tudom elképzelni, hogy fogadsz hozzá egy baby sittert.
 5/38 anonim ***** válasza:
98%

Elmész gyedre vele..vagy édesanyán

Bébiszittert ha találsz lehet még.

Ennyi idős gyereket sehova nem vesznek fel

6/38 anonim ***** válasza:
86%

Ezek szerint a nő hagyott ott téged...

"nem is tudom mit kell csinálni a gyerekkel"

Hát akkor nem csodálom, hogy otthagyott, az összes gond az ő nyakába szakadt, te nyilván semmit sem csináltál a gyerek közül. Legalább közös döntés volt a gyerek?

"Arra gondoltam még, hogy a páromat kerestethetem a rendőrséggel? Hogy így itthagyta a gyereket ezt így szabad?"

Milyen érdekes, amikor a hapsi lép le, ez senkiben sem merül fel!

2020. jan. 17. 19:11
 7/38 anonim ***** válasza:
90%

"Megörző vagy otthon" ..

Miért? Neked se kell ez a szegény gyerek???? :O

2020. jan. 17. 19:11
 8/38 anonim ***** válasza:
58%
Emberek az oké hogy a férjétől besokalt. Rendben legyen. De hogy hagyhatja otz csak úgy egy édesanya a gyermekét? Nincs szíve? Hagyja ott a pasit. De vigye a gyereket is
2020. jan. 17. 19:17
 9/38 A kérdező kommentje:

A párom az anya. Én reggel 6kor megyek el dolgozni, aztán örülök ha este 7re itthon vagyok.

5. válaszoló ha anyám megy ilyenre, akkor ő is kap pénzt? Mert ő dolgozik, ő se maradhat csak úgy otthon hónapokra pénz nélkül.

2020. jan. 17. 19:19
 10/38 anonim ***** válasza:
87%

Ez kamunak tűnik. Ha nem, akkor hogy tudtad így félreismerni?

Nincs mas, neked kell gyesre menni vele, ezért nem rúghatnak ki. De bíróságra mehetsz hogy az anya lelépett és nem tart igényt a gyerekre, így megkeresik es neki is kell gyerektatartast fizetni szerintem.

2020. jan. 17. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!