Mit gondoltok erről a tragédiáról? Sajnos nekem is van ilyen ismerősöm és nagyon szomorúnak tartom.
A mi ismerősünk a 4 éves és 1,5 éves lányait hagyja sokszor a 14 éves nagylányra, aki elég szétszort, és nyilván nem az ő dolga lenne teljesen ellátni a testvéreit, mégha nem is minden napos dolog. Semmi közöm ahhoz, hogy élnek és nincs jogom beleszólni vagy ítélkezni, de ez a szörnyű tragédia eszembe jutatta mennyire borzalmas lenne, ha azokkal ez ártatlan kislányokkal is történne bármi.
11-es, nehogy azt mondd már, hogy normális dolog egy 14 èvesre ráhagyni egy 3 hónapos csecsemőt, egy 3 ès 6 èves mellett. Más otthon hagyni 1-2 órára egy önellátó 14 ès mondjuk 11 èvest. De ezek a gyermekek állandó figyelmet igènyelnek.
Az anyuka (ès apuka? Róla egy szó sincs?) valószínűleg megnyomorította az èletben maradt gyermeket ès önmagát is. Ezt feldolgozni szerintem nem lehet. Egyèrtelmű a felelőssège, de ennèl nagyobb büntetèst nem lehet kiszabni, èrtelme sincs. Sajnálom a gyerekeket.
11: neked van gyereked? Ott hagynál egy 3 hónapost egy 14 évessel? Az ok lényegtelen, nem számít, hogy miért nem volt otthon.
Biztos, hogy eljárást indítanak ellene.
És a sztori is sántíthat, nem mintha ez bármin változtatna. A konyha olyan messze volt és a tejmelegítés olyan hosszú, hogy egy szoba felgyulladt addigra? Nem sikoltoztak a gyerekek még az első lángnál, se a 6 se a 3 éves nem szaladt ki?
Bármi is történhetett itt. A fiúé az együttérzésem, talàn szívtelen vagyok, de az anya 4 gyerek halálát és 1 fiú lelki megnyomorodását okozta.
Én úgy godolom 14 éves gyerekre 1-1 alkalommal rá lehet bízni tesót..
Nah de ennyit?
És nem rendszeresen.. caak pl míg boltba megy az ember../ nem nagybevásárlásra!)
Nem bébiszitternek használni!
Az eset szerencsétlen baleset.
Egy felnőttel is megeshet.
Egy barátnőm a 6 hós csecsemőjével majdnem bennragadt az egyszobásban- elektromostz a födémben, bejárat előtt omlott le a plafon.
Nekem is a 3-6 éves reakciójának hiánya sántít
14 éves még maga is gyerek. Törvényileg is, nem véletlenül!!
A bezzegelés itt nem segít. Azért mert ti egyedül jartatok már 9 évesen az mást vajon hogy befolyásol? Attól a 14 éves még gyerek marad, nem 4 kicsi gyerek bébiszittere, és nem lehet tőle pont azt elvárni mint egy felnőtt embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!