Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális, vagy túl érzékeny...

Ez normális, vagy túl érzékenység? Vagy ez a dal nem készült ennyire szomorúnak?

Figyelt kérdés

Nem tudom végighallgatni Avril Lavigne When Your Gone c. számét, mert elkap a sírógörcs:'( Apukám jut róla eszembe, akinek el kellett mennie külföldre dolgozni és... Szinte nem látom soha. Nem tudom meghallgatni, főleg nem énekelni és a kórusban a tanárnő ezt a dalt akarja énekeltetni velünk...

13L

2011. jan. 18. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szomorúbb vagyok,én is sírok ezen a számon,pl amikor arra gondolok,hogy jövőre más iskolába fogok járni.Szerintem teljesen normális,hogy sírsz ezen,így,hogy az apukád nincs veled,legalábbis csak néha.Ilyen szomorúnak készült,ebbe biztos vagyok,és jajj most elkezdtem hallgatni,már jó rég hallottam,nem tudok írni többet..bocsi.
2011. jan. 18. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Értem én miért leszem szomorú tőle, de azért kicsit túlis heregeled magad, ennyire nem kell kiborulni...
2011. jan. 18. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is sírok rajta,mert a legjobb barátnőmmel ez volt a kedvenc számunk,folyton énekeltük,de ő egy éve meghalt és azóta,ha meghallom,akkor sírok rajta :'(
2011. jan. 18. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam rajta néha sírni, ha valami szomorúra gondolok :)
2011. jan. 19. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon kis aranyos.:)

mindig kiráz a hideg (jo értelenben) ettől a számtól,mert ha mentünk vhova,mindig ezt hallgattam.

nemtudok mit mondani,beszélj apukáddal minden nap.vagy hát szivesen odavinném apudat,de sajnos nemtudom:)

2011. jan. 21. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:
MOost szerencsére itthon van, de csak mert beteg:(
2011. jan. 21. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Megértem, ha elsírod rajta magad. Nagyon szép dal!
2011. febr. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!