Normális, hogy egyáltalán nincs mellfeszülés és érzékenység? Pozitív teszten kívül semmi tünetem.5 hetes km
Majd lesz, ne izgulj:-)Na, viccet félretéve: nekem sem volt túl sok tünetem, és azóta sincs.Nagyon féltem a hányástól, de az is hála Istennek elkerült.Nem is gondoltam volna, hogy ilyen terhesség is létezik.Mindenkitől csak a rosszat hallottam, meg azt, "hogy majd megtudod".De úgy látszik engem is kímél a picurkám.Remélem ez így is marad, még a fele hátra van.Kellemes babavárást mindannyiunknak!!!
20h km
Gratulálok!
Persze normális. Nekem most a 6-7. hétig az ég világon semmi tünetem nem volt. De szó szerint semmi, ha nincs a + teszt, nem is tudom hogy terhes vagyok (a menzim rendszertelen, 47-50 napos ciklusban fogant a 2. baba).
Az első terhességnél meg már a nem várt előtt voltak tünetek.
Normális! nem feltétlen kell tünetnek lennie, és van, hogy el is tűnnek a tünetek egy időre, meg még csak 5 hetes vagy, ilyenkor főleg normális, ne aggódj!:)
Majd lesznek még tünetek, mindenkinél más és más a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!