Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Állandó mellfeszülés, érzékeny...

Állandó mellfeszülés, érzékenység menzi előtt, alatt, után miért lehet?

Figyelt kérdés
A menzim elmúlt, nem volt olyan, mint máskor, 3 napig tartott. A tesztem negatív, amúgy nem védekezünk, mert babát szeretnénk. Már a puha, normál melltartót sem tudom elviselni. Segítsetek, légyszi!!
2009. ápr. 23. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Pedig amiket írtál, azok abszolút terhes tünetek.

Csinálj mégegy tesztet.

2009. ápr. 23. 09:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Remélem. NAGYON. Ezt ugyi nem lehet produkálni? Lehet, hogy menzi előtt sikerült? Nem tudom, el vagyok nagyon keseredve, kb 4-en jelentették be a környezetemben, hogy babát várnak! Nem várt babák... :-(
2009. ápr. 23. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Csináld meg a tesztet, és várjál vele, ha esetleg nem mutatja ki rögtön. Van akinek csak 10-15 perc után mutatja ki. Bár ha ennyire érzékenyek a melleid, akkor szerintem ott már tombolnak a hormonok...:)
2009. ápr. 23. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja és feltétlen írd meg az eredményt!!!:))) Szorítok!!!
2009. ápr. 23. 09:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Oksi! Köszi a biztatást! Már gazdagítottam rendesen a tesztet gyártó cégeket... :-) Ha negatív, menjek vele orvoshoz? Ez nem normális, hogy így fáj, ugyi? Nem tudjátok mi okozhatná még?
2009. ápr. 23. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj dokihoz. Az, hogy ennyire érzékenyek a melleid, az semmiképp nem normális dolog. Én úgy tudom, hogy ennek általában hormonális okai szoktak lenni.

Csak pecsételő, vagy attól kicsit erősebb vérzésed volt?

Mert az nagyon gyakori a terhesség elején.

2009. ápr. 23. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Most tettem fel én is egy hasonló kérdést, mert nekem is hasonló a "panaszom".

Megvolt, de nem volt olyan mint szokott, és a mellem is még mindig "kemény", a tesztem viszon negatív.

Nem tudok jobbat, mint várni, hogy mi lesz.

2009. ápr. 23. 09:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Szurkolok Neked, hogy +at tesztelj a napokban. Írd majd meg, hogy mi újság, én is írok.

2009. ápr. 23. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!