Akinek van meleg rokona, mit mondotok róla a gyerekeknek?
Ne értetlenkedjetek már! Ennyi erővel legyünk toleránsak a rasszistákkal szemben, mert hát ők úgy gondolják, hogy bőrszín alapján lazán el lehet bárkit ítélni. Vagy azokkal szemben, akik lenézik a szellemi fogyatékosokat és kicsúfolják őket, mert hát nekik joguk van ismeretleneket ők nélkül bántani, és persze velük milyen baromi toleránsnak kell lenni... Nehogy már az ilyen gusztustalan, ismeretlenül ítélkező, rosszindulatú emberekkel kelljen toleránsnak lenni.
Eleve logikailag is baromság, amit írtatok. Miért kéne tolerálni a nem tolerációt??! Miért kéne tolerálni a primitívséget, mérhetetlen ostobaságot, rosszindulatot?? Mint pl a melegek betegek ugye bár... Ha te sem vagy egy cseppet sem toleráns tök normális dolgokkal kapcsolatban, mire fel várod el mástól? Szegény proli, betegnek nevez ismeretleneket, csak mert a saját neműkhöz vonzódnak, legyünk már vele k***va toleránsak. Hát ez az év poénja.
Jaaa, tehát ti egy olyan - egyébként senkinek sem ártó és senkit sem bántó - dologgal, mint homoszexuálitás, egy cseppet sem vagytok sem toleránsak, sem elfogadóak, sem empatikusak, ezeket a kifejezéseket láthatóan sokan hírből sem ismerik, ellenben veritek az asztalt, hogy brühühü, velünk senki sem toleráns. Oda ne rohanjak. A rasszisták is verjék a mellület toleranciáért?! Aki büszkén vállalja, hogy emberszámba se veszi pl a negereket vagy olyan orbitális baromságokat hord össze, miszerint a homoszexualitás betegség, azok mire fel várnak el toleranciát?? De most úgy őszintén.
Tudjátok ti egyáltalán mit jelent a tolerancia szó, mint olyan?
Mert nagyon nem úgy tűnik....
63% os ha ok nélkül szájbaverlek csak úgy, ugye toleráns leszel velem? Vaaaagy csak te lehetsz rosszindulatú, és primitív másokkal?
Egy bites diktatúra?
Az én ovis lányom közölte, hogy feleségül veszi Larát, az ovis csoporttársát, mert ő nagyon szereti őt, a legjobb barátja.
Mit csinálnál, ha ilyennel állna elő a gyereked? Elküldenéd pszichológushoz, azzal, hogy meleg a fiad? Ki is röhögnének.
A nemi szerepek, majd csak az általános iskola felső tagozat körül fog kialakulni a gyerekekben, mikor már gáz lesz megfogni a másik lány kezét. Addig nekik teljesen természetes az is, ha 2 fiú, 2 lány, vagy egy fiú, egy lány szeretik egymást.
Ne akard ráerőszakolni a saját nemi identitásodat a gyerekre, mielőtt kialakulna benne, mert annak traumatikus következményei lesznek.
Mikor már látják, hogy többségében, a nők-férfiak szeretik egymást, nekik is ez lesz a természetes, de hagyni kell, hogy ezt maguktól fedezzék fel.
Ha kérdezik, hogy miért puszilkoznak, annyit kell felelni, hogy mert szeretik egymást. Ennyi nekik bőven elég lesz. Aztán majd szépen kialakul, hogy egyre több kérdést tesznek fel ezzel kapcsolatban. De amíg nem mélyednek bele a témába, addig felesleges ilyennel terhelni őket.
Nekem az ikertesom meleg. Én talán egyszer láttam öt és a párját, higy szájra puszit adnak egymásnak, illetve egy fényképet, amin fogjak egymás kezet. Bár sose figyeltem külön, ugyhigy lehet jóval több volt, csak fel ae tűnt. Ezer éve együtt élnek.
Sokat vannak a fiaimmal. Mi ebből nem csináltunk ügyet sose. Máté és a Tomi szerelmesek ennyi.
"Ne akard ráerőszakolni a saját nemi identitásodat a gyerekre, mielőtt kialakulna benne, mert annak traumatikus következményei lesznek."
Ez így van. És általában azok próbálják a gyerekükre erőszakolni, akik a saját identitásukban, szexualitásukban bizonytalanok.
Óvódás korban nagyon megy az utánzás. Főleg ha olyat lát a gyerek, amit addig nem látott. Azonnal kipróbálja, a szülők meg dobnak egy hátast. Nem akarjuk így látni a kisgyerekeinket. Akkor sem ha egy játéktól még nem lesznek melegek.
Ezért nem veszi jó néven a legtöbb szülő, ha melegeket lát a gyerek. Valószínűleg a kérdező is így van. Egy rossz szóval nem illette az adott párt. Nem értem miért kell azonnal homofóbnak nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!