Felnőtt korban a kisebb gyerekeknek szóló mesék nézése és élvezése - azért nem mindig, csak olykor olykor- tényleg beteges? Egy meleg barátom szerint az és gyógyítani kéne.
Sztem akinek egy homokos szól be, hogy ő perverz, annak van valami egyéb baja is.
Amúgy ezt hogy kell elképzelni?
Mondjuk nézed a Kippkopp karácsonyát és megkívánod a makkot vagy csak annyira izgulsz a szereplőkért, hogy elélvezel tőle?
Rengeteg-rengeteg-rengeteg olyan rajzfilm van, amiket a felnőttek is értenek és a gyerekeknek szólóak mellett felnőtteknek szóló poénok is vannak benne. Pedig alapból gyerekmesék (tehát nem a South Parkra, Family Guyra, Archerre, stb-stb gondolok most)
Emlékeztek a Cartoon Networkre mondjuk 2000-2008 között kb? Bátor a gyáva kutya, KND - Kölyök Nem Dedós, Pindúr pandúrok, Dexter laboratóriuma, Ed Edd és Eddy, Johnny Bravo, Billy és Mandy kalandjai a kaszással.
Boci és Pipi és Én vagyok menyus! Úristen, ezt az akkor negyven körüli apukámmal néztem, aki hangosabban nevetett rajtuk, mint én, pedig nem rajzfilmes.
Hagy szenteljek külön bekezdést a Spongyabob Kockanadrágnak is.
A fentiek pont azért jók, mert sok poént gyerekként nem értesz benne, de felnőttként igen. De a gyerekeknek szóló rengeteg poén is van benne. A CN csatorna írói valami hihetetlen bravúrt mutattak fel azzal, ahogy abban az időben ilyen számban készítették a jó sorozatokat.
Ma már k-rva szar új rajzfilmeket gyárt a Cartoon Network, de a régieket még ismétlik néha szerencsére. Most 24 éves vagyok és a manapság gyártottak számomra már nézhetetlen szar fosok, de a régiek közül rengeteg nézhető.
És ne értsetek félre: A régiek közt is vannak szarok, tehát nem csak a nosztalgia beszél belőlem, hogy "minden régi jó". Jó pár olyan volt, ami gyerekként tetszett, de ma már nem bírtam megnézni őket.
amúgy amit írsz abban vanigazság. Vannak olyan mesék miket nem láttam gyerekként. elkerülhették a figyelmemet pl : lilo és Stitch meg a Billy és Many és a kaszás ilyenek... viszont ezeket felnőtt fejjel nagyon éveztem. Azonban a maiak közül örülök ha van 1-2 amit nagyon szeretek. :)
amúgy a Lilo és Stitch a kedvencem és tudom... nem mai de akkor is :)
Heteroszexuálisként mondom, hogy nem beteges. Én gyakorlatilag 27 évesen nem is nézek szinte mást, csak animéket (jó nem feltétlenül gyerekeknek szólót, de mégis mese) és semmi bajom nincs.
4: Sírva nevetek, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!