Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek van meleg rokona, mit...

Akinek van meleg rokona, mit mondotok róla a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Van két fiam 3 és 5 évesek. Az apjuk lelépett, mikor a kicsivel voltam terhes, de szerencsére azóta van új párom, aki csodálatos, szeret engem is meg a gyerekeket is. Na most az a helyzet, hogy páromnak van egy öccse aki meleg. Eddig nem foglalkoztam vele különösebben, mert igazából még sose találkoztunk, ő külföldön él. Viszont nemsokára lesz apósom 60. születésnapja és elég nagy buli lesz, amire a párom öccse is haza jön és mint kiderült hozza a pasiját is. Hát én nem tudom mit csináljak, mit mondjak a gyerekeknek, hogy az Ádi bácsi miért puszilkózik a másik bácsival meg miért ölelgeti. Félek, hogy ha megkérem a páromat, hogy szóljon nekik, hogy a gyerekek előtt ne, akkor megharagszik rám. Mit csináljak mondjak a fiúknak előre valamit, vagy aki ilyen meleg az azért tudja, hogy gyerekek előtt így nem nagyon kéne? Nem ismerek amúgy melegeket. Ha a gyerekek mégis rákérdeznek valamire mit mondjak nekik?
2020. jan. 16. 18:59
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
19%
Csak vonulásokra ne vidd a gyerekeket.
2020. jan. 16. 20:51
 22/49 anonim válasza:
93%

It's me 14!

A 19esnek :

1. Nem undorodik minden gyerek ösztönösen 😂

2. Az hogy a melegség betegség az már kb 1879-ben megbukott.

Igazából ha a gyereknek később, mondjuk tini korában lesz saját véleménye(jó esetben) és esze is akkor majd úgy is elfogja dönteni hogy ő mit gondol ez esetben a melegségről.

2020. jan. 16. 21:01
 23/49 anonim ***** válasza:
91%

63%os ösztönösen max tőled lehet undorodni, olyan rosszindulatú valami vagy.

A melegség meg nem betegség, de ennyi ésszel nem várom hogy felfogd.

2020. jan. 16. 21:09
 24/49 anonim ***** válasza:
89%
Jezusom mi folyik itt? :D
2020. jan. 16. 21:13
 25/49 anonim ***** válasza:
94%

Egy meleg párral dolgozom. Most babát várok, és sajnos veszélyeztetett terhesként itthon kell feküdnöm.

Hetente átjönnek a lányok segíteni, vagy csak beszélgetni.

Van egy 4 éves kislányom.

A csajok egyébként sem hirdetik ezt a dolgot, de volt h az egyiküknek elkellett mennie és adott egy szájra puszit a másiknak.

A lányomnak ugye több se kellett! Egyből rákérdezett h x miért puszilta szájon yt

Én meg elmondtam neki h ők úgy szeretik egymást, mint anya meg apa.

Neki ennyi elég is volt.

Azóta sem kérdezett ezzel kapcsolatban semmit.

Szóval

Mond el nekik őszintén a saját szintjükön.

2020. jan. 16. 21:24
 26/49 anonim ***** válasza:
68%

"Csak vonulásokra ne vidd a gyerekeket."

A fiamnak szivárványszínű hordozókendőt vettem, mi ott leszünk a felvonuláson családilag, mert én elfogadásra tanítom a gyerekemet, nem ítélkezésre és kirekesztésre. Szóval a felvonulással sincs a világon semmi baj.

2020. jan. 16. 21:27
 27/49 anonim ***** válasza:
13%

Jahh, bár én hetero vagyok, de a pasimmal a családi összejöveteleken szoktam 60db+ rokon előtt nyalni falni a pasim. :D :D

reális

2020. jan. 16. 21:31
 28/49 anonim ***** válasza:
18%

Én nem mondanék semmit előre. Nem fognak ott enyelegni, ha normálisak. Ha meg nem azok, majd improvizálsz valamit :).

Érdekes amúgy, hogy mindenki ELVÁRJA a toleranciát. De akinek nem szimpatikus a heterótól eltérő életvitel, AZZAL SENKI SEM TOLERÁNS! Ez miért van?

A tolerancia miért csak egy irányban működik? Ennek így semmi értelme nincsen....

2020. jan. 16. 21:32
 29/49 anonim ***** válasza:
19%
Ezt én se értem.. elfogadnak és toleránsak veled, HA ugyanúgy gondolkodtok. Érdekes.
2020. jan. 16. 21:40
 30/49 anonim ***** válasza:
82%
Mert a nem elfogadást nem lehet elfogadni. A tolerancia hiányát nem lehet tolerálni.
2020. jan. 16. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!