Akinek van meleg rokona, mit mondotok róla a gyerekeknek?
It's me 14!
A 19esnek :
1. Nem undorodik minden gyerek ösztönösen 😂
2. Az hogy a melegség betegség az már kb 1879-ben megbukott.
Igazából ha a gyereknek később, mondjuk tini korában lesz saját véleménye(jó esetben) és esze is akkor majd úgy is elfogja dönteni hogy ő mit gondol ez esetben a melegségről.
63%os ösztönösen max tőled lehet undorodni, olyan rosszindulatú valami vagy.
A melegség meg nem betegség, de ennyi ésszel nem várom hogy felfogd.
Egy meleg párral dolgozom. Most babát várok, és sajnos veszélyeztetett terhesként itthon kell feküdnöm.
Hetente átjönnek a lányok segíteni, vagy csak beszélgetni.
Van egy 4 éves kislányom.
A csajok egyébként sem hirdetik ezt a dolgot, de volt h az egyiküknek elkellett mennie és adott egy szájra puszit a másiknak.
A lányomnak ugye több se kellett! Egyből rákérdezett h x miért puszilta szájon yt
Én meg elmondtam neki h ők úgy szeretik egymást, mint anya meg apa.
Neki ennyi elég is volt.
Azóta sem kérdezett ezzel kapcsolatban semmit.
Szóval
Mond el nekik őszintén a saját szintjükön.
"Csak vonulásokra ne vidd a gyerekeket."
A fiamnak szivárványszínű hordozókendőt vettem, mi ott leszünk a felvonuláson családilag, mert én elfogadásra tanítom a gyerekemet, nem ítélkezésre és kirekesztésre. Szóval a felvonulással sincs a világon semmi baj.
Jahh, bár én hetero vagyok, de a pasimmal a családi összejöveteleken szoktam 60db+ rokon előtt nyalni falni a pasim. :D :D
reális
Én nem mondanék semmit előre. Nem fognak ott enyelegni, ha normálisak. Ha meg nem azok, majd improvizálsz valamit :).
Érdekes amúgy, hogy mindenki ELVÁRJA a toleranciát. De akinek nem szimpatikus a heterótól eltérő életvitel, AZZAL SENKI SEM TOLERÁNS! Ez miért van?
A tolerancia miért csak egy irányban működik? Ennek így semmi értelme nincsen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!