Villő név vélemények?
Köszi mindenkinek aki írt.
Magyar eredetű név, de nem ősmagyar, inkább újabb keletű névalkotás.
Errefelé nem gyakori. Azért nálam ez is szempont volt, h min.a top 50-ben ne legyen. Mert a legtöbb itt említett magyar név az tényleg gyakori.
Viszont a nagyon erőltetetten különcködő, összerakott, nagyon idegenül hangzó nevek sem tetszenek, hiába lenne egyedi.
Igen, egyre gyakoribb, de nekem pont ettôl tetszik egyre jobban. Talàn mert règen èn is azt hittem, hogy fiù nèv, de azòta egyre több kislàny megismertem akiket így hívnak, így megszerettem ezt a nevet.
Dallamos is. Szerintem bátran válasszátok! Sok boldogságot a kislànyhoz!:)
Ízlések és pofonok
A nevet a viselője teszi kedvessé vagy idegesítővé számomra. Voltak nagyon szép nevű ismerőseim akikről a nevükön kívül semmi pozitívat nem tudok mondani és gyakori, furcsa, akármilyen nevűek akiknek a neve magában nem tetszett de idővel megszerettem a belsőjük miatt.
Neveld szerethetővé a kislányod, s mindenki imádni fogja a nevét is. :)
Már hogy lenne kemény hangzású a két l-vel a közepén? Szép légies, lágy, tényleg tündérforma név.
Szörényi egyik kisunokáját is így hívják, nem?
Utolsónak.
Sajnálom, hogy csúfoltak a neved miatt. Remélem azért manapság, amikor tényleg olyan furcsa nevek vannak egy Villő nem okoz majd megrökönyödést. Az h kinek tetszik kinek nem az ízlés dolga. De azt viszont h nem tudják h lánynév már különösnek tartom.
Mindegy is. Villőnk nemsokára megszületik és remélem boldog lesz. A nevével együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!