Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Villő név vélemények?

Villő név vélemények?

Figyelt kérdés
Kislányunk valószínűleg ezt a nevet fogja kapni. Nekem rég nagyon tetszik. És nem értem miért tartja sok ember fiúsnak. Az ő-vel a végén nekem kifejezetten nőies. Mit gondoltok?

2020. jan. 15. 19:47
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
91%
Régen én is azt hittem fiú név, míg egy kollégámnak nem született kislánya, akit így neveztek el. Szerintem szép név.
2020. jan. 15. 19:54
 2/41 anonim ***** válasza:
26%
Borzalmas
2020. jan. 15. 19:59
 3/41 anonim ***** válasza:
81%
Nekem egyáltalán nem tetszik, becézni se lehet. De mit számít? Lehet neked meg az én lányom neve nem tetszik.
2020. jan. 15. 20:02
 4/41 anonim ***** válasza:
70%
Én is azt hittem eddig, hogy fiú név. Nem érzem nőiesnek. Számomra olyan "kemény" hangzása van. Plusz tudom szörnyű asszociáció, de azonnal a "hüllő" jutott eszembe róla.
2020. jan. 15. 20:05
 5/41 A kérdező kommentje:

Mi már rengeteg becézést találtunk ki, es a Vili nincs közte. :) De simán tetszik a legjobban.

Persze, ízlések és pofonok. A család is megosztott nálunk.

2020. jan. 15. 20:06
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy neked, meg a gyermek apjának tetszen. Mások véleményét sz@rd le ezzel kapcsolatban! Nekem sem tetszik egy-egy ismerősöm gyerekének a neve, de mit számít, mert nem az én gyerekem, és én tökéletesen elfogadom, hogy nekem ehhez semmi közöm.

De egyébként érdekes név, nem valami gyakori, se nem tetszik, se nem utálom.

2020. jan. 15. 20:07
 7/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm 6-os. :)

Így teljesen el tudom fogadni az eltérő véleményt. És nem befolyásolnak mások, csak az érdekelne hogy mitől fiús? A Vilmosra hasonlít? Mert ott az Enikő, Ildikó név, amik nagyon szép, női nevek.

2020. jan. 15. 20:13
 8/41 anonim ***** válasza:
64%
Nekem olyan, mint egy halfajta neve.
2020. jan. 15. 20:24
 9/41 anonim válasza:
72%

Nekem nagyon tetszik. Ha egyszer lenne lányom adnám neki ezt a nevet.

Szerintem olyan mint egy szép, letisztult ezüs ékszer. :D

Bocsi, kicsit elborult elmém van :D

2020. jan. 15. 20:28
 10/41 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon kemény név, ezért férfias. Nekem nem tetszik. "Anya, kimehetek a Villővel játszani? Átmehetek a Villőékhez?" Oyan furán hangzik, mintha vezetéknév lenne.
2020. jan. 15. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!