Szép név a Veszprémi Villő?
Figyelt kérdés
2. névnek pedig valami megszokottabb, pl. Boglárka vagy Zsófia2017. márc. 8. 17:45
1/21 anonim válasza:
Nagyon is szép! Gyönyörű. A Villő amúgy is nagyon tetszik, listás, de a vezetéknévhez különösen illik.
Én nem adnám utána egyik említettet sem, a Zsófia nekem főleg nem tetszik, de ez csak az én véleményem.
2/21 anonim válasza:
Nekem a Villő alapból nem tetszik, nem szeretem a divatneveket, de ha nektek tetszik, akkor adjátok, ne foglalkozzatok mással.
3/21 anonim válasza:
En szemely szerint nem szeretem a Villo nevet, nekem varosnevre hajaz es inkabb fiunevnek kene lennie, annyira fius... (Vince, Vencel miatt). Szoval nagyon-nagyon nem tetszik.
De nezd, Te valasztod a nevet, nem idegen netezok, minden egyes nevben lesz valaki aki kivetnivalot talal, szoval ne befolyasoljon.
5/21 anonim válasza:
En nem adnek masodikat melle, igy gyonyoru.
8/21 anonim válasza:
nekem nem tetszik a Villő. bocsi.
9/21 anonim válasza:
Azt hittem férfinév, annyira csúnya.
10/21 anonim válasza:
Nagyon szép!!!:)
Én nem adnék mellé második nevet,de ha ti igen akkor ezeket ajánlom:)
Veszprémi Villő Adél
Veszprémi Villő Lea
Veszprémi Villő Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!