Szép név a Veszprémi Villő?
Figyelt kérdés
2. névnek pedig valami megszokottabb, pl. Boglárka vagy Zsófia2017. márc. 8. 17:45
11/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik így együtt:) nem adnék mellé második nevet
12/21 anonim válasza:
Olyan szep mikor a szulo gondol a kisgyerek felnott korara is, es jo nevet,neveket valaszt! :) nem mint egy hasamracsapok Remek Elek. nagyon szep nev egyutt, de 3. folosleges. Ugyse fogja ot senki soha a harmadikon szolitani.
13/21 anonim válasza:
Látszik mennyi öregasszony jár GYIK-re.
14/21 anonim válasza:
Szerintem király, én nagyon szeretem az alliteráló neveket, ez meg pláne nagyon jól hangzik így. Második keresztnevet nem is adnék mellé, ez így tökéletes.
15/21 anonim válasza:
Olyan mint egy növény neve. :D
-Elültetem a Veszprémi Villőt :D
16/21 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ne hallgass a leszólókra kérdező. Nem lehet valami művelt, aki azt sem tudja, hogy fiú vagy lány név-e. Én ilyennel nem dicsekednék. Gondolom Kodály Zoltán neve sem mond semmit nekik.
17/21 anonim válasza:
Utolso, az izles relativ. A Villo nev valoban ferfiasan hangzik, ennel sokkal szebbek vannak. Szerintem kifejezetten csunya nev, de mint a pelda is mutatja, semmi ertelme nevet az alapjan valasztani hogy a "nepnek" tetszik-e, mert 50-50%-ban igen es nem.
18/21 anonim válasza:
17 hozzaszolasbol 8-nak tetszett. (1 pedig csak hulyeseget irt, az oregasszonyos hozzabofogesevel)
19/21 anonim válasza:
Imádom ezt a nevet és nagyon jól hangzik a vezetéknévvel. 3. név szerintem sem kell, hacsak nem csaladi hagyomány.
32 hetes kismama vagyok és az én lányom is Villő lesz:)
20/21 anonim válasza:
Attól még a kismama véleménye lesz a döntő.
Szerintem szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!