Anyukák, ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Adott egy család ( de nem házasok)
Anyuka apuka és kisbaba ( 9 hónapos)
Anyuka megcsalta apukát és ez kiderült.
Apuka összetört és klépett a kapcsotból.
Viszont a gyereket is vinni szeretné közös felügyelettel.
Még csak most fogadott apuka ügyvedet így még sehol nem tart az ügy.
Anyuka teljesen összetört mert tudja hogy ezt rettenetesen elrontotta viszont a gyereket ő akarja nevelni.
Mint anyák ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Belemennétek a közös felügyeletbe bíróságon kívül?
Nő létemre sajnos az iazság az igazság ezt anyuka elrontotta nagyon és apuka elveszítette a családját önhibán kívül, megbocsájtás kizárva és ilyet kérni sem lehet ezek után.
Ti mit tennétek egy olyan férfial aki ezen végigment és a gyerekét nem akarja elveszíteni és hétvégi apuka pedig nem akar lenni ha már a családja volt neki a mindene?
"Régen szar az a kapcsolat, amit az tart össze, hogy csak egymással bújunk ágyba"
De ha megundorodott a kérdezőtől és örökre kiábrándult belőle, az mindent befolyásol
22# tenyleg így volt....
Még bulizni is elmentem úgy hogy tudtam hogy a párom egyetlen kérése hogy kettesben tudjunk tőleteni egy éjszakát amire szülés óta nem volt példa.
Más férfire volt szűksegem még ha ez kegyetlenűl rosszúl os hangzik... iszonyatosan szégyelem magam
Nem vagyok már fiatal persze öreg sem (31)
Nincs másra szükségem csak a páromra. És rettentően bánom amit tettem.
Viszont ismerem magam és őt is. Ezt sosem fogja tudni megbocsájtani és ezt mondta is, de nem is ez volt a legrosszabb pont , hanem az amikor lattam hogy ez mennyire rosszúl esett neki és mennyire tö kretette mert ez az amire nem számított
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!