Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 10 és fél éves lányom kezd...

A 10 és fél éves lányom kezd érdeklődni a szexualitás felé?

Figyelt kérdés

Van egy 10 és fél éves lányom, akit sokáig egyedül neveltem, aztán lett egy kapcsolatom, amikor Ő 5 éves volt, amiből született egy kisfiam. Ezután ismét egyedül voltam a gyerek(ek)kel.

Már 3 éve, hogy megismertem a jelenlegi élettársam, aki lassan 2 éve velünk is él.

Ma jelezte felém (Egyébként 31 éves férfi), hogy a lányom azt kérdezte tőle, hogy Ő szexelne-e egy gyerekkel.

Próbáltam elviccelnu a dolgot, de igaziból nagyon aggaszt és nem tudom, mit is kellene ezzel a dologgal kezdenem. A páromban bízok, nem hinném, hogy egy 10 éves kislányhoz vonzódna.

Az utóbbi időben akármilyen halkan is voltunk, volt olyan, hogy a lányom berontott a szobánkba (az ajtó amúgy csukva volt), hogy tudja mit csinálunk és miért kell neki hazudnunk? (Sosem kérdezett ilyesmiről)

Elég, ha csak valamin nevetünk, ha játszunk (csikizőst pl), akkor a lányom beront és kiborul. Vagy épp ha nem hall semmit tőlünk, az is hasonlóan hat rá.

Esetleg lehet féltékeny?

2020. jan. 7. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg zavarja, hogy már a harmadik apja van. Esetleg nem akar még egy féltestvért. Esetleg nem rokonszenves neki a jelenlegi partnered. Ki tudja? A te gyereked.
2020. jan. 7. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy esetleg zaklatta valaki (nem a jelenlegi párod) a kislányt és ezért viselkedik így?Lehet, hogy egy felnőtt közeledett felé, ezért is kérdezte a párodtól, hogy ő szexelne-e vele, meg ezért borul ki ha hall valamilyen szexre emlékeztető hangot.Nem tudom, ez csak egy tipp.De mindenképpen járj utána!
2020. jan. 7. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Pont az az életkor, amikor a lányok már érdeklődnek ilyen dolgok iránt. Nem emlékszel saját 10 éves korodra ? El lehet kezdeni a felvilágosítást is. Ha talán nem is féltékeny, de egy fiatal (?) férfi a környezetében, aki nem is az apja, az egy gyerek számára is izgató tud lenni.
2020. jan. 7. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy holnap beszélek vele iskola után, de nem tudok nem ezen gondolkodni. Nagyon aggaszt, hogy miért kérdezett ilyent.
2020. jan. 7. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen idősen a suliban már simán lehet téma a szex. Minden gyerek a saját vélt, vagy valós információit osztja meg a másikkal. Nem kell egyből rosszra gondolni, lehet, hogy csak hallott valami butaságot. Beszélj vele, hogy mi az, ami zavarja.
2020. jan. 7. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs iskola pszichológus? Esetleg kerheted a segítséget. En is érdeklődtem ennyi idősen a szex iránt de ez így elsőre nem tűnik természetesnek, amit a lányod csinál.
2020. jan. 7. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit tud a szexről? Valamennyit biztosan ha ilyet kérdez. Szerintem ha beszélsz vele erről beszéljétek meg hogy mit tud, hátha valami nagy butaság is van a fejében ezzel kapcsolatban mint tisztázhatsz
2020. jan. 8. 21:53
 8/9 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy nem akar velem beszélgetni. És hogy őt nem érdekli, amit mondok. :(

A páromat környékezi a kérdéseivel, engem már most kizár.

2020. jan. 8. 23:58
 9/9 anonim válasza:
Oidipusz szindróma?
2020. jan. 11. 17:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!