Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaváró hitelt mennyit...

Babaváró hitelt mennyit vettetek fel és mire költöttétek?

Figyelt kérdés
Felújítás, kocsi, kelengye, befektetés, telekvásárlás?
2020. jan. 1. 17:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, ment a zöld kéz, értetleneknek a piros.
2020. jan. 1. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

10M

Házat vettünk,plusz maradt belőle tartaléknak.

2020. jan. 1. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

10 m ft.

Nem költöttem el, állampapírt vettem 4,95% kamatra, 5 éves futamidő lejártakor lesz 12,75 m ft.

Engem ezért mindig lepontoznak.

2020. jan. 1. 20:14
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
10 millió és mi is állampapírba rakjuk.
2020. jan. 1. 20:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor leírom én is: ugyanígy állampapír lesz, de most lecsípek 2m-t a 10ből, így tudok új autót venni (eddig használtban gondolkodtunk). Most úgy néz ki, tavaszig vissza tudom rakni a 2m-t és az is megy állampapírba.
2020. jan. 1. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
22%

Sziasztok, mi is beadtuk a kérelmet 10M-ra. Ez az állampapír hogy működik? Semmi infóm nincs róla.

Köszönöm!

2020. jan. 1. 20:57
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Már meglévő vállalkozásunkba befektetés. :)
2020. jan. 2. 08:53
 18/19 anonim ***** válasza:
85%

Még gondolkozunk.

Az első verzió, hogy hozzácsapjuk a megtakarításunkat és veszünk egy pici lakást kiadásra (kifizeti a havi törlesztőket és nagyjából hozza az 5%-ot is még pluszban. Ugyanakkor kalkulálunk azzal, hogy karbantartásra, állagmegóvásra ennek egy része lehet el is megy, illetve 5-6 év múlva szükségünk lesz a lakás árára, ha házba költöznénk tovább és változhatnak az ingatlan árak, nem feltétlenül pozitív irányba, így rövid távon még az is lehet, hogy buknánk rajta.

Vagy a második lehetőség, hogy felvesszük és állampapírba toljuk, amivel gyakorlatilag fizeti magát 5 évig, majd úgy is szükségünk lesz akkortájt rá, beleforgatjuk a saját házunkba és esetleg a jelenlegi lakásunkat adjuk ki utána, ami tovább fizeti a törlesztőit.

Mivel jelenleg ez szinte ingyen pénz, mi mindenképpen felvesszük a teljes összeget, amint összejön a baba, úgy is, hogy nincs különösebb célunk rövid távon vele.

Utóbbi egyszerűbbnek és kevésbé rizikósnak tűnik, úgyhogy egyelőre erre hajlunk.

2020. jan. 3. 10:07
 19/19 anonim ***** válasza:
82%

A lányomék felvették a max.10 millió hitelt,kifizették a jelenlegi lakáshitelüket belőle és átköltöztek egy 3 szobás lakásba a 2 szobásból,maradt még pénz a felújításra és tartaléknak is.

Amint megkapták a hitelt,azonnal kamatmentessé vált,mert bemutatták a kiskönyvet a terhességről.

2020. jan. 3. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!