Mennyit költöttetek összesen duplóra, majd legóra? Mikor kinőtte a gyerek, eladtátok a duplót és annak az árából vettetek legót?
KIDOBOD????? na ne már...
Én használtan vettem egy nagyobb csomag Dulo-t, 12ezerért, minden van benne, állatok, kocka, járművek, kerítés, emberek, alaplap, mittudomén 130darab, sztem ezzel ellesz vagy 2 évig...és igen, az a terv, hogy ahogy nő majd a lányom, akkor kiegészítgetjük, és eladom, abból meg majd vesszük a lego-t, pont ahogy írtad. :)
Fú rengeteg duplónk van, nem tudom, mit csináljak vele, mert vaterázgatni nincs időm... De ha közületek valaki megveszi, örülök neki...
Lego viszont MÉG nem érdelki, van több csomag JDLT házépítője, az a menő nálunk már több mint egy éve
Én 10 évvel ezelőtt vettem 35 ezerért egy hatalmas vonatos duplót, majd hozzá pár készletet, talán max 50 ezer volt a vége.
Később örököltünk még kockákat, autókat, emberkéket, ezért 2 hatalmas láda duplója van a legkisebb lányomnak. Ő most 3.5 éves, nem igazán játszik vele, de még tartogatom.
Biztos, hogy ha nagyobb lesz, el fogom adni, mint az összes kinőtt játékot, mert már nem lesz több testvér.
A Lego primot is eladtam jó áron, de az összes bébi játékát is. Most is ide van készítve egy vonat, amit fel kéne már tennem a vaterára.
Amennyiért eladok, abból vásárolok, nagyon gazdaságos így. A kicsi összes karácsonyi ajándéka meg van már, és "ingyen" volt. (Persze először tényleg be kell ruházni)
Amúgy, én ugyanúgy megveszem a használt játékot, ha nincs semmi baja, akkor tökéletes lesz nekünk féláron is a bolti árhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!