Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a tescos gyerek laptop?...

Milyen a tescos gyerek laptop? Most van akcióban 4000ft-ért.

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 06:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk van kér fajta is, van az a piros és sárga betűvel rá van írva,hogy első laptopom, meg az a fehér is. Két gyermekem van de egyiket sem köti le, kb 10percig használták amíg érdekes volt. A gyerekorvosunk amikor meglátta,mondta,hogy nagyon jó,az ő unokájának is van!
2013. nov. 2. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:

A szomszéd kisfiú olyat kapott a szülinapjára, és kb. fél órát működött :(.

Mondjuk ez bármilyen másikkal is megeshet, szóval szerintem nem széria hiba, csak nem volt szerencséjük.

Viszont ha már mindenképpen laptopot szeretnétek, akkor - legalábbis én úgy láttam - nem érdemes drágábbat venni, mert pl. a 12 ezres Micimackósnak (bár valóban csinos darab) borzalmasan csúnya hangja van, a gyerek frászt kapott tőle.

Legalábbis én még nem találkoztam olyannal amelyiknek kedves hangja lett volna. A Tescosnak is elég csúnya, de az legalább nem olyan drága.

2013. nov. 2. 14:15
 3/4 Szilvi01 ***** válasza:
En 2700 ert vettem akciosan a tescoba 1 honapja, a hangja borzalmas, de ennyit megért. Kisfiamat viszont nem erdekli 1,5 eves csak dobalja.
2013. nov. 2. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehogy megvegyétek! Totál pénzkidobás! Rettenetes a hang, rettenetes a minőség (2 hétig működött) és nem köti le a gyereket.
2013. nov. 2. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!