Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Egy gyereket el lehet...

SÜRGŐS! Egy gyereket el lehet zavarni otthonról? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Anyukám elég furcsa,testvérem pont a 18.-dik születésnapján költözött el miatta,és most velem is kezdi ugyanazt csinálni mint vele,csak velem 15 évesen. Nyár elején mamámnál voltam 2 hétig,hazamentem és anya elküldött,azt mondta menjek el apámhoz 2 hétre,mert neki úgyse kellek. Letelt a 2 hét és szombaton haza is jöttem. Azóta úgy ahogy minden ment ahogy ment de most megint elakar zavarni. Ezzel kapcsolatban van valamiféle törvény vagy szabályzat? 15 éves vagyok,tanácstalan,nem tudom mit csináljak,kérem segítsenek én már nem bírom ezt tovább. Anya még azért is képes leszedni a fejemet ha egy fésűt elejtek. Én csak szeretnék normális családban felnőni de ez nekem így nem megy.
2010. júl. 20. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ha nem akarsz tovább vele lakni, beszélj apuddal vagy nagymamáddal hogy nem-e mehetnél oda, mert intézetben sokkal rosszabb helyed lenni mint egy rokonnál.

És már 15éves vagy, ülj le és mond el anyudnak mi bánt lehet hogy meghallgat és változik, de az is lehet hogy nem, ha nem akkor menj és beszéljétek meg kinél fogsz lakni, és a mamád vagy apukád, fog majd neked segíteni ezt elintézni hivatalosan is!

de először próbáljatok megoldást találni, ha az végképp nem megy akkor gondolkozz csak a költözésen

2010. júl. 20. 17:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Amikor haza mentem próbáltam vele beszélni,de ő azt mondta,hogy velem nincs semmi megbeszélni valója. Apukámtól 2 éve eltiltott,mert neki lett barátnője,pedig akkor már 2 éve elváltak voltak.Arra kényszerített engem és a kistesómat,hogy beszéljünk csúnyán apával,befolyásolt. 1 éve kezdtem el megint apával beszélgetni,bár eleinte nem tetszett neki,de még most se ,az meg pláne nem,hogy apukám élettársával is jól kijövök,de ennek inkább örülnie kéne,mert sok gonosz mostoha van. És még sorolhatnám,hogy mik voltak..
2010. júl. 20. 17:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha bármit is elejtek,legyen az a legkisebb dolog már azt halom,hogy " te barom mit csináltál már megint?" Egyáltalán nem vagyok hülye,sőt..csúnya se vagyok,semmi olyan tulajdonságom nincs amiért utálnia kéne. Lehet,hogy tényleg utál engem,vagy ez valami betegség is lehet?
2010. júl. 20. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Mesélj nyugodtan itt szívesen meghallgatunk!

És ha nem marad más szerintem apukádékhoz mehetnél?

félre ne érsd én nem akarlak rábeszélni téged hogy oda menj vagy hogy költözz el anyudtól, sőt remélem nem lesz rá szükség.

De ha lekezelő és nem foglalkozik veled, az már rég nem jó jel....

2010. júl. 20. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:

NEM AKARLAK MEGBÁNTANI!!

de megkérdezném hogy anyukád nem iszik?

A testvéreddel is így viselkedik?

2010. júl. 20. 17:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Néha szokott inni. Testvérem amikor serdülőkorba került megváltozott és lázadott anya ellen,mert kiskorában ha egy 3-ast kapott csúnyán meglett verve,de anya akkor is túlzásba vitte a vele való viselkedését. 4 év után,18 évesen elment és azóta nem jön sűrűn haza,de ha haza jön anya akkor is csak veszekszik vele.
2010. júl. 20. 17:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben elmennék apukádhoz, és elmondanám neki a problémáimat.Ő jobban ismeri anyudat, biztos tud valami tanácsot adni neked, és biztos vagyok benne hogy fog segíteni
2010. júl. 20. 17:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Apa próbált vele beszélni és pár rokonunk is,de apának csak azt mondta,hogy "te rohadt nyomorék ne szólj bele" azért nyomorékot mond mert apának inzulin hiánya van,és ez miatt nehezebben tud menni. Nem lehet vele beszélni mert mindenkire csak csúnyát fog mondani. Én legutóbb k-rva voltam.
2010. júl. 20. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

És te szeretnél továbbra is egy ilyen nővel élni?

neharagudj de én nem mondom azt hogy anya, mert az teljesen mást jelent

2010. júl. 20. 18:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem szeretnék. El se tudjátok képzelni milyen rossz vele lakni.
2010. júl. 20. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!