Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok a Jézuska hozza a...

Nálatok a Jézuska hozza a karácsonyfát vagy együtt díszítitek?

Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 16:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
62%
Fát együtt díszítjük ,az ajándékot viszont az angyalkák teszik a fa alá.
2019. dec. 21. 06:58
 22/32 anonim válasza:
67%
Apukám megvette a fát, együtt feldíszitettük, de az ajándékokat a jézuska hozta.
2019. dec. 21. 07:25
 23/32 anonim ***** válasza:
91%

Mikor kissebb voltam még a Jézuska hozta a karácsonyfát.

Ma már együtt diszítjük a családommal.

2019. dec. 21. 14:32
 24/32 anonim ***** válasza:
92%
Együtt
2019. dec. 21. 17:13
 25/32 anonim ***** válasza:
91%
Amikor a nagyobbik rájött az igazságra, velünk együtt diszíthette. Cserébe azt kértük tőle, hogy ne árulja el a kicsinek. Be is tartotta.
2019. dec. 21. 23:02
 26/32 anonim válasza:
91%
Mi mindig együtt díszítjük a családdal!!
2019. dec. 22. 07:59
 27/32 qkker1 ***** válasza:
91%

"Nálunk nincs "Jézuska" se pedig "karácsonyfa". Szerintem jobb, ha kiskorban letisztázzuk ezeket az álkeresztényi dolgokat a gyerekekkel."

Megjött a tanú is!

2019. dec. 22. 09:24
 28/32 anonim válasza:
27%

#8 válaszoló vagyok:

Nem értem, hogy mi ezzel a probléma? Az hogy nem etetjük a gyerekek fejét, hogy majd a Jézuska valahogy bejön a házba és lerakja az ajándékokat a fa alá?

Honnan tudja ez a "Jézuska", hogy melyik gyerek mit szeretne? Zárt ajtón hogy tud bejönni? És még lehetne sorolni az érdekesebbnél érdekesebb dolgokat.

A gyerekeknek el lett magyarázva az ünnep, és mindenki olyan mértékben kap ajándékot karácsonykor, amilyen módon viselkedett itthon, illetve az iskolába, amit nem a mikulás / jézuska / E.T hoz, hanem mi, a szülők.

Egyéni dolga mindenkinek, hogy hogyan ünnepli a karácsonyt, csak nekünk nincs kedvünk becsapni a saját gyerekeinket ilyen tündérmesékkel.

2019. dec. 22. 12:12
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az angyalka hozza. (Erdély :) )

Míg kisebb voltam ő hozta. Aztán ilyen 10 éves korom környékén apám feltette a csúcsdíszt s a fényfűzért, tovább meg én díszítettem. Majd egy ilyen 15 éves koromtól teljesen én.

2019. dec. 22. 14:02
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Amikor gyerek voltam, akkor közösen díszítettük a fát, és utána egy másik szobában vártuk, hogy mikor rázza meg a csengettyűt a Jézuska. Mikor visszamentem a nappaliba, már a fa alatt voltak az ajándékok! A szüleim és a nagyszüleim (együtt töltöttük a 24. estét a nagycsaláddal) olyan jól eljátszották, hogy 9 éves koromig hittem ebben a varázslatban:)

A gyermekeimnek is ezt az élményt szeretném majd tovább adni.

2019. dec. 22. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!