Hozzátok a Jézuska hozza a karácsonyfát v. együtt díszítitek?
Figyelt kérdés
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!2012. dec. 24. 12:41
1/12 MacsekCicus válasza:
a gyerekek ha már tudják az igazat akkor természetesen eggyütt de ha nem akkor izgalmasabb ha a Jézuska hozza
2/12 anonim válasza:
Együtt díszítettük fel tegnap este. Tavaly is együtt díszítettük már. Most 3,5 éves.
3/12 anonim válasza:
Együtt! Az ajándékot hozza a jézuska.
4/12 anonim válasza:
4,5 és 3 évesek. minden évben együtt díszítünk(imádják!), az ajándékok viszont meglepiként kerülnek a fa alá mire felébrednek a délutáni szunyából.
5/12 anonim válasza:
Tegnap délután együtt díszítettük fel és ma titokban a Jézuska alárakja az ajándékokat. 3 éves a lányom
6/12 anonim válasza:
Együtt díszitették délelőtt az apjával amíg én főztem. Most alszik, ha felkel, akkor jön a Jézuska.
2,5 éves kislány anyukája
Boldog Karácsonyt!
7/12 anonim válasza:
Mi is együtt díszítettük ma ebéd előtt. Most alszanak, és ha felébrednek ott lesz a fa alatt az ajándék, amit a Jézuska hoz.
Oviban, bölcsiben is közösen díszítették, az előző években is így tettük.
3 és 5 évesek a gyerekek.
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
8/12 anonim válasza:
fát én hozom de fel disziteni este a férjemel szoktuk miután a gyerekek elaludtak este és nálunk az angyalka hozza az ajándékokat.
9/12 anonim válasza:
Jézuska hozza a fát, mi meg egy kicsit közösen átrendezzük.
10/12 anonim válasza:
Kisfiam szeptemberben volt 3 éves. Közölte velem, hogy: "Anya, tudom ám, hogy a karácsonyfa fent van a padláson egy dobozban. Hozzuk le, és díszítsük fel!" - így nem álltam neki kamuzni, hogy a Jézuska hozza a fát. :) Így együtt díszítettük egy részét, majd az ebéd utáni szunyája alatt befejeztem, és a Jézuska is azalatt meghozta az ajándékokat. Drága kicsikém megkérdezte alvás után, mikor felébredt, hogy Anya, ugye adtál a Jézuskának muffint, és ugye tettél rá neki habot, és szórtál rá cukorkákat is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!