Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehet ilyenkor az apa?

Mit tehet ilyenkor az apa?

Figyelt kérdés

Csak jogilag érdeklődök , sem fényezni sem lehurrogni nem akarom magam se a volt barátnöm aki a 8 hónapos kisfiam anyja.

Történet:

Anyagi gondokkal küzdöttünk vagyis hónapról hónapra éltünk, a kapcsolatunk nem volt jó kicsit sem onnantól hogy a volt párom terhes lett azaz 17 hónapja.

Folyamatosan dokgoztam de sajnos 220 -250 ezer ft ból nem eltünk meg albérlettel együtt így valamit tenni kellet.

Nyilván emiatt is de nagyon rossz volt a kapcsolat ( nem közeledett felém , nem aludtunk együtt, szex 17 hónapja nincs stb)

5 hónapja kijöttem külföldre dolgozni hogy hátha meg tudom menteni a kapcsolatot ha mint férfi anyagilag helyre teszem ezt az egésszet ami azt jelenti hogy a 550.000ft os keresetemből bizonyíthatóan 500.000ft ot utalok haza a számlaszámára és ezt terveztem még 7 hónapig tenni, de sajnos semmi sem.változik. Baba miatt napi szinten beszélünk de már nekem belül rossz mert annyira nem passzolunk össze hogy egész nap gyomorgörcsöt tud okozni ha olyan stilusba kezd el oktatni ami már elviselhetettlen úgy hogy 7/6 nap 12 órában dolgozok heti 72 órában....

A kisfiamat szinte miatta nem ismerem mert lépéskényszerbe tett és tennem kellet valamit hogy a pénz ami miatt állandóan veszekedett velem helyrejöjjön.

Mivel 5 hónap alatt 2.5millió forintot átküldtem reménykedtem benne hogy változni fog valami de semmi nem változik, már én nem akarok tőlle semmit....

Mivel a fiamnak szeretném hogy ne keljen nélkülöznie így neki meg szeretnék mindent adni de a volt barátnőmet ezentúl nem akarom eltartani úgy hogy itt én egy üres szobába vagyok havi 50 ezer forintnyi euróval...

Mennyi az az összeg amit ti hazaküldenétek a volt párotoknak?

Inentől én akarom kezelni a saját keresetem és én akarok a gyereknek megvenni valamit amire épp szüksége van ezért nem akarom azt hogy "jó vagyok én de hála istennek jó messze vagy de azért a pénzt küld szépen haza majd én minden megveszek belőlle a gyereknek"

Én mint apa szeretném a dolgait megvenni és nem úgy hogy a fizetésem felet azt csinál amit akar.

2019. dec. 19. 16:36
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Rengeteg baj volt azóta hogy terhes lett de én foggal körömmel kapaszkodtam ebbe a kapcsolatba mert a gyereknek rendes családot akartam.

Utolsó lehetősség az volt hogy valami nagyot csinálok , beáldozom azt amit fent is írtak hogy távol vagyok a fiamtól de jöjjön helyre az amivel mindig a legjobban tudott jönni az hogy anyagilag napról napra honapról hónapra élünk.

Hazaköltözöt az anyjához akkor amikor kimentem így 5 hónapja neki csak a gyereknek a dolgait kell fizetnie és max a rezsit.

Rengeteg pénzt küldtem haza ha csak arányosan nézzük a fizetésem 95%át /hó.

Engem csak az érdekel hogy mi a helyes lépés.

Én inenntől kezdve 50.000ft / hó ra gondoltam amit küldök és ha kell valami a gyerekbek azt én veszem meg online csak hogy véletlenül se legyen olyan hogy valamit kicsal még.

Amit keresek azt pedig gyüjteni fogom szépen mert így ha hazamegyek szó szerint sehova nem tudok majd menni , senkihez. Szóval nagyon nem jó a helyzetem...

2019. dec. 19. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!