Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehet ilyenkor az apa?

Mit tehet ilyenkor az apa?

Figyelt kérdés

Csak jogilag érdeklődök , sem fényezni sem lehurrogni nem akarom magam se a volt barátnöm aki a 8 hónapos kisfiam anyja.

Történet:

Anyagi gondokkal küzdöttünk vagyis hónapról hónapra éltünk, a kapcsolatunk nem volt jó kicsit sem onnantól hogy a volt párom terhes lett azaz 17 hónapja.

Folyamatosan dokgoztam de sajnos 220 -250 ezer ft ból nem eltünk meg albérlettel együtt így valamit tenni kellet.

Nyilván emiatt is de nagyon rossz volt a kapcsolat ( nem közeledett felém , nem aludtunk együtt, szex 17 hónapja nincs stb)

5 hónapja kijöttem külföldre dolgozni hogy hátha meg tudom menteni a kapcsolatot ha mint férfi anyagilag helyre teszem ezt az egésszet ami azt jelenti hogy a 550.000ft os keresetemből bizonyíthatóan 500.000ft ot utalok haza a számlaszámára és ezt terveztem még 7 hónapig tenni, de sajnos semmi sem.változik. Baba miatt napi szinten beszélünk de már nekem belül rossz mert annyira nem passzolunk össze hogy egész nap gyomorgörcsöt tud okozni ha olyan stilusba kezd el oktatni ami már elviselhetettlen úgy hogy 7/6 nap 12 órában dolgozok heti 72 órában....

A kisfiamat szinte miatta nem ismerem mert lépéskényszerbe tett és tennem kellet valamit hogy a pénz ami miatt állandóan veszekedett velem helyrejöjjön.

Mivel 5 hónap alatt 2.5millió forintot átküldtem reménykedtem benne hogy változni fog valami de semmi nem változik, már én nem akarok tőlle semmit....

Mivel a fiamnak szeretném hogy ne keljen nélkülöznie így neki meg szeretnék mindent adni de a volt barátnőmet ezentúl nem akarom eltartani úgy hogy itt én egy üres szobába vagyok havi 50 ezer forintnyi euróval...

Mennyi az az összeg amit ti hazaküldenétek a volt párotoknak?

Inentől én akarom kezelni a saját keresetem és én akarok a gyereknek megvenni valamit amire épp szüksége van ezért nem akarom azt hogy "jó vagyok én de hála istennek jó messze vagy de azért a pénzt küld szépen haza majd én minden megveszek belőlle a gyereknek"

Én mint apa szeretném a dolgait megvenni és nem úgy hogy a fizetésem felet azt csinál amit akar.

2019. dec. 19. 16:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy mennyi van, innentől lezdve érdekel hogy mi lesz a mai naptól kezdve, felőllem ki is dobhatja , az én lelkiismeretem tiszta hogy amit tudtam elküldtem, csak a gyereknek legyen meg minden.
2019. dec. 19. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Szétmentetek! Gyerektartást kell fizetned és kész..ezt hivatalosan intézzétek el. Szedd össze magad anyagilag és lelkileg. Komolyan mem értem miért gondoltad a pénz megold bármit is...Eddig haza sem mentél a gyerekedhez? Inkább tolod a pénzt annak a nőnek? Neki sincs annyi esze, hogy a gyereket nézze és mondja, hogy figyu ne küldj ennyit inkább azon a pénzen látogasd meg a gyermeked! Téged ùgy lehùznak mint annak a rendje.
 13/21 A kérdező kommentje:
Gyedet igen , és az anyjánál lakik már így nem kell azt fizetnie.
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Jó, akkor szerintem innentől kezdve küldj haza 100.000 ftot és kész. Én ezt tenném.
2019. dec. 19. 17:22
 15/21 A kérdező kommentje:

12# reménykedtem benne hogy nem de kényelmes volt neki az biztos én meg mint egy idióta reménykedtem.

KÍNAI etteremben dolgozok itt evente 2 hét szabadság van maximum. Ha elmegyek nem kell visszajönnöm és akkor a pénzt se tudom hazaküldeni.

Eddig ez volt így, most semmi pénzel vagyok itt egyedül a helyzet miatt, de ezt tudtam volna tovabb is húzni és akkor még több pénzt küldök...

2019. dec. 19. 17:23
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
A 2 millióból amit haza küldtél nem tudta fizetni az albérletet?
2019. dec. 19. 17:31
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Két éve váltam el. 20.000Ft-ot kapok gyeretartást, a 2.5milliòt amit te utaltál több mint 10 év alatt kapom meg...csak hogy éreztessem veled. Nem vagyok benne biztos, de szerintem a magyarországi kìnai büfében dolgozò emberek bérét fogják figyelembe venni a gyt megállapìtásához, ami ugye nyìlván minimálbér..tehát kb neked is 20.000 Ft-ot fognak megállapìtani hogy fizess. Szerintem inkább nyiss egy számlát a gyereknek és oda told a pénzt ha akarod, mert az biztos az övé lesz. A kötelezőt utald a nőnek csak szerintem.
2019. dec. 19. 17:52
 18/21 anonim ***** válasza:
14%
Válj el, gyerektartást fizesd 20-30 ezer, meg ha valami nagyon kell, ruha, kabát, stb. abba szálljál be, mert ez így korrekt, de ez nem 500 ezer ft! Viszont nem tudom mit vártál fél milla havonta azért annyira nem sok, hogy egy rossz kapcsolatot helyrehozzon. Nyilván ebből fizetett albérletet, kaját, rezsit, gyereknek cuccot, hamar el lehet költeni azt a pénzt, csak soknak tűnik, de nem sok.
2019. dec. 19. 18:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben fizetnék kB 40.000 Ft gyetektartást, ebből a gyerek alap ellátása fedez e van. Ezen felül mivel azt mondtad, hogy szereted a gyerekedet és mindent meg akarsz neki adni, küldenék egy csomagban neki, az éppen aktuális méretének megfelelő ruhát, pelenkát, cipőt, játékot, stb.

És el kezdenék nagyon gyorsan spórolni, gyűjteni, hogy visszaköltözhessek, mert a gyerekkel töltött időt, semennyi pénz sem tudja pótolni. Neki jelenleg elsőkörben nem pénzre van szüksége, hanem az apjára!!!!

2019. dec. 19. 18:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért nem árt megtanulni ebből, hogy sem egy gyerek, sem 1500 km távolság nem hoz rendbe egy elcseszett kapcsolatot.
2019. dec. 19. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!