40 hetes vagyok holnap oxitocinnal beindítják a bulit. Van olyan akit indítottak? Sok idő alatt lett meg a baba? Tényleg fájdalmasabb mint természetesen indulna be?
40+4nél indítottak ballonnal. Ezután végig nst-n voltam, amíg ki nem esett a ballon. A gép 2-3 perces fájásokat mutatott de nekem csak a derekam fájt, néha jött egy-egy görcs, de nem az igazi volt. Aztán burokrepesztés, fájások sehol. Kicsivel később oxi, meg se kottyant, nem jöttek a fájások még mindig. 6 óra múlva még mindig semmi, az a kis fájás se volt ami az elején,tágulni se tágultam semennyit, így közös megegyezéssel mentünk a műtőbe. Se a dokim, se én nem láttuk tovább értelmét a várakozásnak.
Az első szülésem természetes volt, igaz nem indított volt, de a véghajrában megküldtek egy kis oxival. Hááát, nagyon vártam hogy vége legyen...
Kitartás!!
Miért indítanak ennyire hamar?
Ha kész rá a baba, akkor minden menni szokott rendesen, ha nem, akkor úgysem sajnos
Jócskán terminustúllépő voltam..
Átveszéltük a dokimmal.
indítás=50% császár
A kiírt napon indították így a második babát, kb 7kor kötötték be, 8kor burkot repesztettek, 10:27kor született meg.
(jobban fájt, mint az első (ott is kaptam oxiticint, elfolyt m.vízzel, 5 perces fájásokkal mentem pedig be 3 ujjnyira nyílva, 1 órával hosszabb volt, mint a 2.), de nekem mindenki azt mondta, hogy a 2. nekik jobban fájt és rövidebb volt)
Már nagyon érett a méhlepény 3as fokozatban van.
A doki pedig nem szeretné kockáztatni.
Súly rendben van nem lesz kora szülött, a doki így látja jónak.
Köszönöm a válaszokat! Félek nagyon de remélem hamar ügyesen meg leszünk:)
Nekem már kb 36 hetesen 3asba volt a mehlepeny, megis csak 41.het utan inditottak...
Irj majd, hogy alakult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!