Tényleg tulzásba estem?
Figyelt kérdés
Ma úgy kelt a babám higy furán viselkedett lázas volt sírt stb. Erre én meg is ijedtem meg sajnáltam is és sirtan alig bírtam abba hagyni nagyon féltem a gyerekem nem tehetek róla.. párom meg totál hülyének nézett hogy mit sírok és kb lekiabált érte..2019. dec. 15. 20:42
1/10 anonim válasza:
Mindkettőtöknek szól, ha valaki sír meg kell vigasztalni
3/10 anonim válasza:
Nem volt megoldhatatlan helyzet, nem is próbáltad megoldani. Enyhén szólva túlzásba estél.
5/10 anonim válasza:
Igen túlzásba estél. Rengeteg baleset érheti a babád a későbbiekben. Ha azt látja rajtad pl egy esés után, hogy megijedsz és zokogsz még rosszabb lesz a helyzet. Ezt magadban kellene rendezni, de az biztos, hogy a férjed sem túl rendes, ha ezt így reagalja le.
6/10 anonim válasza:
Azért remélem - sírás ide vagy oda - a lázas babádat elláttad.
7/10 anonim válasza:
Remélem elláttad a lázas gyereked és nem attól vartad a lazcsillapítást, hogy sírtál.
8/10 anonim válasza:
Nőj fel... Attól, hogy nekiállsz bőgni, még nem oldódik meg a helyzet, viazont a gyerekben is azt erősíted, hogy itt a világvége.
Fog még esni nagyokat, lesz még beteg párszor, neked meg megoldani kell majd.
9/10 anonim válasza:
Sírás helyett inkább megnéztem volna h h rendel a gyerekorvos.
10/10 anonim válasza:
Igen, túlzás. Majd meglátod, 38,5 alatt ne is csillapítsd. Én is aggódós vagyok, oltásnál mindig kibújt a könnyem, de azért a láznál nem sírtam. Majd könnyebb lesz.
Egy kis lázzal még dokihoz is felesleges menni, nem is biztos, hogy látja egyből, mitől lázas és annyit javasol, sok folyadék, ha kell akkor lázcsillapítás.
Nyugi és jobbulást a kis betegnek. Párodnak meg mond meg, hogy tombolnak a hormonok, ő is lehetne türelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!