Festőmesterek! Túlzásba estem a régi festékréteg lekaparásba és a vakolatig leszedtem mindent. Ezt hogy javítsam ki? Eredetileg glettelni szerettem volna.
2018. febr. 15. 19:40
2/6 A kérdező kommentje:
Na leirom en hogy gondolom:
- jo suru cementes vizzel "lefestenem" (hasonloan mint a gruzzolaskor) hogy megfogja a vakolatot.
- utana mehetne ra simitovakolat kozvetlenul vagy glett
Simito vakolat utan is glettelhetnem de elkepzelheto hogy nem lesz mar ra szukseg
2018. febr. 15. 22:15
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, es nagyon erdekes hogy mind a 4-5 festekreteget lattam amivel eddig le volt festve :D
2018. febr. 15. 23:05
5/6 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy tippet: meg lehet nedvesiteni a falat es akkor elvileg szepen le lehet kaparni a meglevo festekreteget.
2018. febr. 16. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!