Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vicces szülés utáni esetek?

Vicces szülés utáni esetek?

Figyelt kérdés

Nektek van vicces történetetek a szülés utáni időszakból? Olyanra gondolok, hogy amikor kialvatlanok, fáradtak voltatok/vagytok, valamit elrontottatok ilyesmi.

Onnan jött a kérdés, hogy hat hete szültem, azóta alig alszunk, a túlélésre játszunk csak. Napokig ellennék vajas kenyéren, ha nem szoptatnék. Ma paradicsomos húsgombócot főztem, végig tudtam, valami itt nem stimmel, de csak most, órákkal ebéd után jöttem rá mit rontottam el. A husit olajon megpirítottam, és nem nyersen kevertem ki a masszát 🙄 Ezért volt fura az állaga, nem akart sehogy se összeállni. Mindegy, megettük.

Nektek volt valami?

2019. dec. 14. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyár közepén született a kislányom. Az iszonyat kánikulából estére sem lett jelentősebb enyhülés a házban, kislányomat hiába próbáltam elaltatni, csak nyűglődött mindenki.

Elhatároztuk, hogy elmegyünk sétálni Vele este 11-kor. El is aludt, mi pedig időközben megéheztünk -ráadásul napok óta főzni sem volt sem időm, sem energiám- ezért beültünk egy étterembe enni valami jót; ha már egyszer így alakult.

Kislányom békésen szundikált, de csak addig, amíg ki nem hozták az ételt.

Én kimentem az autónkhoz megszoptatni, amíg a férjem evett; megbeszéltük, utána Ő majd visszaaltatja a picit, amíg én is eszek.

Megszoptattam, visszacsatoltam a szoptatós melltartóm (test színű volt); és pont. Nem húztam vissza azon az oldalon a spaggetti pántos ruhámat, amit így féloldalon letoltam a mellem alá. Mivel evés után rögtön felvettem büfiztetni, ráadásul pont arra az oldalra tettem magamra; mit sem sejtve, mint aki jól végezte dolgát; visszamentem az étterembe. Már baromi éhes voltam, úgyhogy átadtam a férjemnek a kislányom, és csak a tányérra fókuszálva nekiálltam enni. A férjem meg csak a gyerekünkkel volt elfoglalva, hogy lehetővé tegye számomra azt a kis időt a nyugodt evésre.

Miután már kezdett csillapodni a farkaséhségem, és felnéztem a tányéromból, láttam, hogy egy kb. 10-12 főből álló társaság lelkesen mosolyog felénk. Mivel a kislányom a férjem vállán volt, és pont feléjük nézett; gondoltam, Neki szól a mosoly, hogy milyen cuki... Büszkén vállalva, hogy igen, a miénk; visszamosolyogtam.

Aztán ettem volna tovább, de amikor visszanéztem a tányéromba; megpillantottam a féloldalon szabadszemlére bocsátott melltartómat...

2019. dec. 15. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!