Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Merjek gyereket vállalni...

Merjek gyereket vállalni ilyen férjtől?

Figyelt kérdés

Szeretem a férjem és még a megismerkedésünkkor beszéltük, hogy ő is akar majd gyereket. Nos, a sógornőmnek nemrég született babája és hát kiderült számomra, hogy a férjemnek abszolút nincs türelmr a gyerekekhez. Alig pár nyűgösebb perc után kiakad, sok neki. Tudom, nem saját gyerekeovel de akkor is. Ez elbozonytalanított. Én nagyon szeretnék babát.

30 N

2019. dec. 14. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
A saját gyerek azért más, arra büszke, mert tán hormonálisan is kötődik hozzá. De a szülői érzések kialakulásához idő kell. Mért ne akadhatna ki a nyűgösségtől? De ezt a kérdést nem velünk kell megbeszélned, hanem vele. Mégis mi az alternatíva? Hogy nem lesz gyereked vagy hogy elválsz?
2019. dec. 14. 16:33
 2/10 anonim válasza:
63%
Szia! Tudom,hogy furin hangzik,de sok férfi ilyen. Többet is ismerek,akik a saját gyerekükkel nagyon kedvesek,imádják őket. Viszont más gyerekeivel nem tudnak mit kezdeni. Nyilván nem tudom tutira azt mondani,hogy a tiéd is ilyen. De ez is benne van a pakliban.
2019. dec. 14. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is ezt vele beszéld meg, de az tény, a saját gyerek más.
2019. dec. 14. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Én ilyen voltam mindig is, mitn a férjed. És én is elhittem, hogy a saját gyerek majd más lesz. Hát nem lett. Pont ugyanúgy elegem van belólük 1 perc sírás után, mint korábban más gyerekekből. És én még anya is lettem! Most, hogy már vannak, nyilván nem mondok le egyikről sem, de utólag belegondolva, nem vagyok anyának való. Nem mondom, hogy ne vállalj vele gyereket, csak azt, hogy ne várj csodát attól, hogy lesz, nem fog megváltozni a Föld forgása.
2019. dec. 14. 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Már ha a kétely felmerült, akkor ennek kampec.
2019. dec. 14. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Az én férjem is nagyon türelmetlen ha sír a gyerek. Vagy most, hogy dackorszakos. DE ezen kívül rengeteget foglalkozik vele és mi vagyunk mindig az elsők. Egyszerűen nem bírja jól kezelni egyből idegbajos. Megfogom elküldöm ilyenkor én rendezem. Szerintem nincs tökéletes férfi. Elfogadtam így.
2019. dec. 14. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Saját gyerek más. Azért arra készülj fel, hogy a gyereket leginkább magadnak szülöd, a férfi esetleg az anyagi hátteret szolgáltatja. A legtöbben visszavonulnak, ha a gyereknevelés kerül szóba. Tehát ha beteg, hisztizik, nyűgösködik, akkor az a te gondod lesz.
2019. dec. 14. 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Egyrészt a saját gyerek más. Másrészt a férfiak nagy része inkább 2-3 éves kor körül tud már jobban szót érteni a gyerekekkel.
2019. dec. 14. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Én anya vagyok a saját gyerekemhez végtelen türelmes vagyok, de ha egy idegen vagy egy ismerős gyereke elkezd nyűgösködni a hajamat tépem.

Engem ez nem tántorítana el a gyermekvállalástól.

2019. dec. 14. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A saját gyerek más, hozzá kötődik és próbalja a szülő bármilyen módon sokszor kötélidegekkel megnyugtatni. Ha ismerős gyerek elkezd sírni, nyűglődni nálam az viszont még nekem mint gyakorlott anyuka is hót kellemetlen, én is inkább visszapasszolom a szüleinek mert ég a pofám ha más gyerek ordít a kezemben. :D Gondolom a férjed is rendkívül kellemetlenül érzi magát egy ilyen helyzetben.
2019. dec. 14. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!