Mennyit játszhat egyedül egy egy 1 éves?
Ma például olyan nap van, hogy szinte nem is igényli a társaságom. A nappaliban van neki egy kb 20 négyzetméteres rész elválasztva babakarámmal. Ma szinte egész nap ott van a játékaival, és elvan egyedül. Ennek örülök, mert közben el tudok intézni mindent (vasalás, főzés, háztartás). Nyilván nem minden nap ilyen, de sokszor eljátszik egyedül. Nekem ilyenkor a nap végén mindig lelkiismerefurdalásom van, hogy nem foglalkozom vele. Ha igényli a társaságom, akkor nyilván várhat a házimunka, és ő az első. Van olyan nap, amikor egy percre sem lehet egyedül hagyni.
Normális az, hogy akár napi 4-6 órát is képes ellenni egyedül? (engem mindig lát vagy hall, messzire nem megyek)
Biztosan nincs most semmi kellemetlensége. Nem baj ez. Máskor bepótolja a közös időt :D
2 gyerekem van, a kisebbik igazi matrica, a nagyobbik sokkal önállóbb volt mindig, feltalálta magát, őt minden leköt, de csak amíg engem lát. Szóval őt sem kellett állandóan szórakoztatni.
Van mozgástere, jön-megy egész nap, már elindult.
Nekem ő az első babám, és eddig én legtöbbször a "matrica" gyerekekről hallottam. Ő eddig a legkevésbé sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!