Többszintes házban az emeleten játszhat egyedül másfél éves, ha biztonságosnak van kialakítva?
Jókedvemből én sem hagynám fent, viszont rátört 1 hete valami dili, hogy fent akar lenni a plüsseivel, azokat pakolgatja az ágyra, ide-oda, rendezgeti, "dumál" velük. Nem negedi, hogy lent játszanak, ha hozom őket, akkor sem. Nekem viszont főznöm kéne meg hasonlók.
Ma úgy főztem, hogy megkevertem, felszaladtam, 3 perc múlva le, megkevertem, felszaladtam... hát lesz combizmom. De lent csak sírna a rács előtt, azt nem akarom.
Aki mindenhová cipeli magával a lakásban a gyerekét, annak tuti még csak egy van. :-)) Próbáljátok meg ezt kettővel, hárommal, néggyel....
Nekem az összes gyerekem fönn van hagyva, amikor dolgom van, babarács van a gyerekszoba ajtaján, maga a szoba biztonságos, sokkal inkább, mint hogy ott csetlik-botlik körülöttem a konyhában, ahol magára ránthat egy óvatlan pillanatban egy fazék forró levest...
Nekem mondjuk már az első gyerekem is be volt téve a szobájába, babarács mögé annak idején, mert szuperul eljátszott magában.
Azt nem értem, hogy gyakran ugyanazok a szülők, akik azon paráznak, hogy jajj nem maradhat egyedül a gyerek, utána meg miért siránkoznak azon, hogy a büdös kölök nem hajlnadó egyedül játszani...
Egy jól kialakított gyerekszobában nem érheti nagyobb baj a gyerekeket, hiszen pont ezért gyerekszoba. Legalábbis nálunk így van. Csak gyerekágy, kis komód, a játékok műanyag ládákban, az egyetlen játékospolc rögzítve, nem lehet felborítani, a babarácson nem tudnak átmászni, csak olyan játékuk van, amitől nem lehet bajuk, inkább kevesebb, de minőségi játékot veszek nekik - akkor meg miért ne lehetne egyedül a szobájában egy gyerek? Vagy a testvérével?
Nálunk az udvarra is kimehetnek, mert az is bababarát, semmi veszély nincs rájuk.
Mi is tetőtérben lakunk,após a földszinten...konyha is lent van,mi rendeljük a kaját...de amíg főztem,mindig akkor tettem,amikor a férjem itthon volt.Az én lányom nem játszani akar fent maradni hanem egyszerűen nem szeret lent lenni,meg após szét is hagy mindent...abszolut nem gyerekbiztos a földszint:(
Annyira szoktam egyedül hagyni,míg leszaladok a hátsó teraszra,ami közvetlenül a lépcsőfeljáró mellett van...és elszívok egy cigit.Ez kb.3-4 perc...de addig sokszor a frász kerülget,hogy mit csinálhat fent.A legrosszabb amikor csendben van,akkor tutira gáz van...
Ha énekel vagy csörömpöl,akkor nyugodt vagyok...
2 éves
7.vagyok
azért lettem lepontozva mert nem hagyom fent vagy azért mert cigizek???
Ha a cigi miatt,annak mi köze a kérdéshez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!