Kinek adjam a már kinőtt játékokat?
Nem tudom, hogy vigyem egy óvodába vagy esetleg egy szeretetszolgálatba . A másik gond hogy nem tudom hogy itt Békés megyében milyen gyermekotthonok meg árvaházak vannak?
ilyen játékokra gondolok mint kisvasút,Barbie konyha társasjátékok.

Elöbb ezt beszéld meg a gyermekeddel.
èn pl eltattam a barbikat és az én lányom kapja meg, a párom a kisvasutját tette el és azt adja a gyerekünknek majd oda.
anya is elajnádékozott sokminent és mérges is vagyok érte. most annyi minden jó lenne az enyémnek. föleg mikor mamánál vannak.
pl kisvasut igen drága mulatag vagy a legó is hogy csak elajándékozd.

Battonyán van az SOS gyermekfalu. Szerintem ott is örülnének nekik.
Mire az én kicsimnek kistesója lesz, akkorra a gyerekek már űrhajókkal fognak játszani:)Így én személy szerint úgy gondolom, hogy a szép állapotban megmaradó babajátékokat, piciknek való dolgokat a bölcsődének fogom adni, miután a kisfiam óvodás lesz. A kedvenceket meg elteszem emlékbe.

Elsö vagyok.
Most is tud ürhajóval játszani a gyereked.
De a mieink a mi régi legóinkkal olyan jókat játszanak anyunál. mi megtehetnénk hogy akár egy láda legót vegyünk újat a legjobbat anyuékhoz, de feleslegesnek tartom. a kihullott szörü macinak is épp úgy örülnek mint az újnak. Egy ezer éves kutya a sláger amit cibálnak mindne fele.
Amit sajnálok, anyu könyveket adott oda sokat, meg társasokat. Ezek a gyermekotthonok igen sok játékot kapnak és rengeteg dolgot ki is dobnak. Föleg pest fehérmegyében tudom hogy nincs sokmindenben hiányuk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!