Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a Vaterán meg a...

Hogyan tudnám a Vaterán meg a Teszveszen eladni a sok kinőtt ruhát és játékokat?

Figyelt kérdés
Ha mindkettőre felteszem, és pl. az egyiken licitálnak rá, akkor a másikon hogy jelzi, hogy már megvették, ha ott nem ugyanekkor jár le az aukció?
2010. júl. 6. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
egyszerre ne tegyél fel semmit 2 oldalra
2010. júl. 6. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Két különböző oldal, ugyanazt a terméket nem adhatod el 2 embernek, márpedig ha meghirdeted és licitálnak, akkor köteles vagy eladni.. Ha mindkettőn egyszerre akad vevő, melyiknek adod el?

Tehát döntened kell, VAGY Teszvesz, Vagy Vatera.

2010. júl. 6. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

En mar sokszor futottam olyan aukcioba, ahol az elado kiirta a termekleirashoz, hogy mielott valaki licital, vagy leuti a dolgot fix arral, elotte kerdezze meg, hogy megvan-e, mert mashol is hirdet.

Foleg nagyobb erteku dolgoknal lattam ilyet, pl haztartasi gep, babakocsi. Sok kereskedes is van ezeken az oldalakon, vagy olyan elado, aki mogott ceg van, peldaul szallitasi serult haztartasi gepeket is altalaban igy hirdetnek.

Ha megvan meg az aru es komolyak a vevo szandekai, akkor a masik oldalon az elado felfuggeszti az aukciot es kesz.

Itt egy pelda erre: [link]

Az egy masik dolog, hogy kisebb erteku es kevesbe kotott termekeknel ez mukodik-e. Mert peldaul beepitheto sutot, tuzhelyet en is igy vettem, elotte kerdeztem, hogy megvan-e, viszont ha gyerekruhanal talalkoztam ilyesmivel, akkor lusta voltam irni, mert van szaz masik, amit csak le kell utnom es nem kell kerdezoskodnom a meglete felol. Gyorsan szoktam kis erteku dolgokat vasarolnom, nincs idom, energiam arra, hogy meg levelezzek is miatta.

Egy probat viszont meger neked.

En terhesruhakat adtam el aukcios oldalon sokat, csak egy helyen hirdettem meg es igy is elvittek az osszeset ket heten belul, mint a cukrot. Igaz, hogy terhesruhakbol (foleg a divatos, kisebb meretekbol, amilyeneket en adtam) kisebb a kinalat, mint a gyerekruhakbol, igy konnyebben eladhato.

2010. júl. 7. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hirdetheted meg egyszerre két helyen, ez benne van a szabályzatban. Tilos. Attól, hogy valaki megteszi, még tilos. Felfüggesztés járhat érte. Ráadásul úgysem tudsz mindkét helyen nézni folyamatosan, megveszik-e.
2010. júl. 7. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!