Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova tudom elvinni kisfiam...

Hova tudom elvinni kisfiam kinőtt ruháit+játékokat?

Figyelt kérdés

A XIV. kerületben lakok,messzire nem szeretnék menni.Szeretnék adni ruhákat és játékokat.Ötletek?

Köszi előre is.

2011. febr. 15. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
használt ruha konténerek bárhol vannak!az interneten nézd meg hol van hozzátok a legközelebbi ovoda, mert szerintem oda is elviheted majd ők felhasználják ha akarják, vagy tovább adják.Pl. szeretetotthonba vagy nem tudom. én tuti használt ruha konténerbe dobnám..múltkor is odavittünk, mondjuk én vidéki vagyok, de pesten több helyen lehet lerakva konténer
2011. febr. 15. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha 74-80-86 akkor szívesen várom én is :P sajna ezekből a méretekből nincs, és pénzünk se nagyon van venni :( de én eddig ami olyan volt a tábornok utcába vittem be a védőnői szolgálatra, ott van egy kosár, és abba bele. én is XIV keres vagyok.
2011. febr. 15. 10:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! pici ruhák,leginkább 56os.

Akkor elviszem a bölcsibe ez jó ötlet:-)

2011. febr. 15. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

esetleg kérdezd meg avédőnőd!

ő biztos tudja, ki szorul rá.

2011. febr. 15. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Obinál a Fogarasi úton van egy ilyen ruhagyűjtő.
2011. febr. 15. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen picik,akkor esetleg kórház gyerekágyas osztályának is leadhatod.Biztos szivesen fogadnák,főleg olyan kórház,ahol rendszeres sok baba születik.

Én vidéken szültem,kisfiam 58 cm volt,hát mit ne mondjak szinte csak lányos ruhákat adtak rá,kevés volt a nagyobb méretből,és az mind inkább kislányra való volt.

2011. febr. 15. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szülés előtt állok, és megvallom az őszintét: a párommal azt beszéltük meg, hogy csak abból veszünk újat, amiből csak nagyon kell.

Ezért, ha valóban nem kellenek, én nagyon szívesen elmennék érte, és nagyon örülnék neki.

Mi Vácon lakunk, és Pestre járunk orvoshoz.

Ha nekem adnád, kérlek írj egy e-mailt: k.nikus@citromail.hu

Előre is nagyon köszönöm!

2011. febr. 15. 21:05
 8/9 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszi az ötleteket!

Kedves utolsó iró Kismama irtam neked:-)

2011. febr. 16. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

írtam vissza e-mailt :)

köszi nagyon, még egyszer :)

Niki

2011. febr. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!