Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel lehet fegyelmezni a...

Mivel lehet fegyelmezni a gyereket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 14:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

08.18 vagyok:az utolsónak.

Bocs,de nekem evidens,h magyarázok.Nem úgy szoktam indokolni,h csak,hanem indokot mondok.(Még azt is többször körbejártuk,h miért nem szabad csúnyán beszélni,és nem azzal indokoltam,h azért mert csúnya.)Ettől függetlenül a kérdezőnek sztem először a saját következetességét kell megtalálnia,mert egy 7 éves gyereknek elkezdeni magyarázni már elég késő.Ha 7 évesen nincs tisztában azzal,h miért kell kezet mosni,vagy miért nem egy szétdobált ruha,ételmaradék és játékkupac tetején élünk,akkor nagyon nagy baj van.

Egyébként a jutalmazást nem tekinteném idomításnak,mert ha azt mondom a 4 évesemnek,h mondjuk segítsen kipakolni a mosogatógépből,mert utána tudunk társasozni egyet,sztem nem igazán a klasszikus idomítás...

2010. júl. 26. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!