Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy kérés, hogy ha ott...

Nagy kérés, hogy ha ott vagyunk mi is akkor a kutya addig menjen ki?

Figyelt kérdés

A férjem nővérének van egy nagy testű kutyája. Ha anyósomékhoz jön hozza magával. Mióta az egyik rokon kislányhoz kapott mert véletlenül rálépett a lábára én is nagyon félek tőle.

Most, hogy jönnek az ünnepek megyünk hozzájuk. A férjem nővére is jön kutyástól.

Nekünk 3 hete született a kisbabánk a 34+3 hétre. Nem igazán szeretném, hogy a kutya a közelébe legyen. Nagy kérés, hogy míg ott vagyunk (max 2 óra) a kutya addig legyen kint az udvaron vagy legalább a másik szobába?

2019. nov. 28. 17:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
83%

Én nem mennék a picivel sehova- nem a kutya miatt.

Nekem 37 hétre született babám, de a viselkedése miatt korababának számított, anyagcserezavara volt a kezdetekben. Rendeződött pár hét alatt, semmi gond nem volt vele végül, de azért 10 napot kellett vele kórházban is maradni. Mikor hazamentünk vele, a doktornő mondta, hogy kis súlyú baba, nagyon vigyázzunk rá, sehova ne menjünk vele legalább egy hónapig.

De abban az időben, mikor született a férjem keresztapja nagy beteg volt, tüdőrákos és eléggé végstádiumban volt. Keresztanyja rá pár napra, hogy hazamentünk a babával, hívott, hogy menjünk át a picivel, had lássa még halála előtt keresztapa a gyereket.

Nagyon nem akartam menni, de aztán persze csak átmentünk, mert - na igen- ebben a helyzetben nehéz lett volna nemet mondani.

De mikor átmentünk, pont akkor volt ott kint nála a körzeti doki, hogy valami kötést cseréljen rajta. Meglátta a gyereket, 2,5 hetes volt, (2,5kg - nagyon pici) és úgy leugatott minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy ilyen beteg emberhez elhozunk egy ekkora gyereket....

Nagyon rossz érzés volt. Lényegében látta fél pillanatra a beteg a babát és téptünk haza, úgy kiosztott az orvos.

Szegény keresztapa a baba 3,5 hónapos korában halt meg végül- mikor kicsit megerősödött a baba kb 2hós korára, akkor még pár alkalommal átmentünk egy egy rövid időre, hogy láthassa....

2019. nov. 28. 20:49
 32/39 anonim ***** válasza:
76%
Nem sértésnek szántam, a fajtádon neveztelek. Én sem sértődöm meg, ha leembereznek. ;)
2019. nov. 28. 20:52
 33/39 anonim ***** válasza:
5%
Fú ez igen. Nagyon okos vagy.
2019. nov. 28. 20:58
 34/39 anonim ***** válasza:
77%

Nekem van ket imadott kutyam es hamarosan gyerekem is lesz.

Szerintem ezt helyen kell kezelni.

1: nem mennek anyoshoz mivel a doki is megmondta, hogy gyenge az immunrendszere. Nem tennem ki ennek a babat. Aki latni akarja es egeszseges az jojjon.

2: nem gondolom, hogy egy gyerek elorebb valo egy kutyanal ahogy forditva sem. Ahogy nem engednem, hogy egy tombolo 2 eves a kutyaim kozelebe menjen, ugy azt sem hogy a kutyaim menjenek egy gyenge immunrendszeru csecsemo kozelebe. Egyaltalan nem sertodnek meg rajta, ha emiatt a kutyaimat pl a masik szobaba kene tenni egy kis idore. Nyilvan addig amig ez nem a hisztirol szol, hanem tenyleg van alapja, mint nalatok.

Amugy aki ugy beszel az allatokrol mint egyesek

szerintem vonuljanak ki a tarsadalombol, mert nem szeretnem hogy a kisfiam ilyen alja lelku nepseggel kenyszeruljon egy levegot szivni. Es itt nem arrol van szo, hogy valaki nem szereti a kutyakat/cicakat/lovakat. Ezzel nincs semmi baj. A gond ott kezdodik, hogy a termeszetet es minden eletformat TISZTELNI kell, es veletlenul se higgyuk, hogy tobbek vagyunk, amik. Tagjai egy okoszisztemanak, aminek ok is. Mas kerdes hogy veluk ellentetben mi pusztitunk mindent magunk korul igy igazabol a fold legnagyobb fergei vagyunk es nincs jogunk lenezni nalunk minden szempontbol tisztabb elolenyeket.

2019. nov. 28. 22:21
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Én így inkább nem mennék sehova ( nem csak a kutya miatt), és nem érdekelne a hiszti. Ha a család nem képes megérteni, hogy egy újszülött babának ez most nem hiányzik, akkor az ő bajuk.
2019. nov. 28. 23:58
 36/39 anonim ***** válasza:
77%
69%-os egyetértek, hogy a kutyáknak van egy jellegzetes szaguk, viszont ugyanez van a babáknál. Savanyú tejszaguk van. Tehát ennyi erővel akkor őket sem tűröd meg magad körül?
2019. nov. 29. 00:40
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
gyereket nem vinėm vendėgsėgbe ne hogy beteg legyen.
2019. nov. 29. 07:08
 38/39 anonim ***** válasza:
82%

Ebben a sztoriban csak a kutya és a kisbaba normális.

A rokonok tiszta balfékek, hogy nem értik meg a szitut és hisztiznek, anyuka meg nyomi, mert nem tud kiállni a gyereke egészségéért és még szegény kutyán veri le a balhét.

2019. nov. 29. 07:15
 39/39 anonim ***** válasza:
88%

Itt a kutya csak egy ürügy, mert ahhoz beszari vagy, hogy kiállj magadét meg a gyerekért. Ne akard az anyós hülyeségét rányomja ni a sóhornődre és a kutyára.

Az meg egy természetes reakció, hogyha szerencsétlent megtapossák, odakap a fájdalomtól.

2019. nov. 29. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!