Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy kérés, hogy ha ott...

Nagy kérés, hogy ha ott vagyunk mi is akkor a kutya addig menjen ki?

Figyelt kérdés

A férjem nővérének van egy nagy testű kutyája. Ha anyósomékhoz jön hozza magával. Mióta az egyik rokon kislányhoz kapott mert véletlenül rálépett a lábára én is nagyon félek tőle.

Most, hogy jönnek az ünnepek megyünk hozzájuk. A férjem nővére is jön kutyástól.

Nekünk 3 hete született a kisbabánk a 34+3 hétre. Nem igazán szeretném, hogy a kutya a közelébe legyen. Nagy kérés, hogy míg ott vagyunk (max 2 óra) a kutya addig legyen kint az udvaron vagy legalább a másik szobába?

2019. nov. 28. 17:54
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
79%

Nem mennék karácsonyozni a korababával, és nem érdekelne, hogy ki hogyan hisztizik. A kutyát meg nem értem miért kell folyton vinni, van kutyám, sose vittem még vendégségbe.

Ja és valamelyik előbbi válaszadóknak üzenem, hogy a 37. hétre született baba nem számít koraszülöttnek! 36. hétig az.

2019. nov. 28. 18:38
 12/39 anonim ***** válasza:
95%
Én sem mennék, és nem a kutya miatt, hanem mert egy 3 hetes koraszülött baba. Neki még steril, otthoni környezetre van szüksége, és nem arra, hogy 525ezer ember összefogdossa.
 13/39 anonim ***** válasza:
40%

Azért kezet fertotlenitsen legalább, ha kutyastól megy. Amúgy meg kit érdekel a hisztijuk? Én a megerzeseimre hallgatnek, nem a rameroltetett dolgokra... És igen, koraszülött, első hónapokban igenis ne legyen ott egy eb, nem is a házba való. Legyen akkor kint az udvaron.

Legyél erélyesebb.

14/39 anonim ***** válasza:
89%
Gyakorlatilag akkor kellene megszületnie szinte, amikor karácsonyozni mentek, nem? Én hiszti ide vagy oda, nem hurcibálnám a kicsit, elsősorban nem a kutya, hanem a sok ember miatt. Mondom ezt úgy, hogy mindkét gyerekem koraszülött volt, plusz a németjuhászunkat akkor műtötték, amikor a fiamat hazavittük, így ő is bent tanyázott abban az időben.
2019. nov. 28. 18:41
 15/39 anonim ***** válasza:
88%

Áhh hiszti ide vagy oda, itt nem a kutya a baj, hanem a tüdőgyulladás.

Maradjatok otthon.

2019. nov. 28. 18:44
 16/39 anonim ***** válasza:
77%

Nem azt mondtam, hogy koraszülött volt, hanem korábban jött azért nekem is, 2400 gramm volt, nagyon pici.

De amúgy meg ez az, nem a kutyával van itt a baj meg semmi ilyesmi, egyszerűen nem kellene vinni vendégségbe kutyától függetlenül ennyi.

Most mit alkazmazkodsz máshoz?

Felnőtt ember vagy, nem mentek nem mentek.

Egy ilyen kisbabával én sem mennék és nem a kutya miatt.

Szülő vagy, viselkedj úgy, te döntöd el hova mentek.

2019. nov. 28. 18:59
 17/39 anonim ***** válasza:
31%

Én gyerek nélkül is megkérném, h hagyja otthon a kutyáját, mert nincs rá igényem. Ha lenne, tartanék kutyát. De nem teszem. (Ugyanezen okból vétóztam meg a melóhelyen a kutyabarát irodát.)

A korababával meg nem mennék sehova.

2019. nov. 28. 19:10
 18/39 anonim ***** válasza:
67%

"Én gyerek nélkül is megkérném, h hagyja otthon a kutyáját, mert nincs rá igényem. Ha lenne, tartanék kutyát. De nem teszem."

Ha pedig téged kérnének meg, hogy hagyd otthon a gyerekedet, mert nincs rá igényük és ezért nem szültek, akkor bődületes hisztit rendeznél itt a gyakorin. "Nincs rá igényem..." Pff, ójaj! :D

2019. nov. 28. 19:18
 19/39 anonim ***** válasza:
54%
Pár embernek itt gyakrabban ki kellene mozdulni a gyerekszobából, teljesen megszüntek jófej, független felnőtteknek lenni.
2019. nov. 28. 19:19
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe se jutna a koraszulott gyereket hurcolni, nem erdekelne a hiszti. Neked lenne okid hisztizni, hogy ennyire onzoek.
2019. nov. 28. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!