Nolina? Nektek mi a véleményetek a névről?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek ma délután született meg a kislánya, a Nolina nevet kapta. Én még ilyen nevet nem hallottam, csak Norinát. Nincs semmi bajom a névvel, csak furcsa, nem igazán szokványos :) Ti ismertek ilyen nevezetűt?2019. nov. 22. 16:56
1/12 anonim válasza:
Sajnálom szegény kislányt, nem csak a csúfolások miatt, hanem mert mindig magyarázkodhat hogy ő nem Dorina vagy Norina csak nem tud helyesen beszélni, hanem Nolina.
2/12 anonim válasza:
megnéztem nem is adható név, tehát ha facen láttad szerintem csak elírták a Norinát.
3/12 anonim válasza:
Már a Norina is szörnyű, de ez egyenesen rettenet.
4/12 anonim válasza:
Nekem tetszik
Első kislányom Lilien. Második kislány pedig Lorina. A családban meg 2 Dorina van
5/12 anonim válasza:
Annyi ilyen van, hogy már fel sem tűnik. Lassan már akkor lepődöm meg, ha valaki olyan nevet mond, amit hallottam már előtte valahol. Mintha versenyt csinálnának a szülők abból, hogy különleges neveket kukázzanak ki a naptárból.
6/12 anonim válasza:
Tényleg olyan, mintha le kellene váltani a normális neveket annál értelmetlenebbekre. Borzalmas.
7/12 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése. Én speciel a régi hagyományos nevektől borzongok mint az Erzsébet Mária Jenő János stb. Mindenkinek egyéni döntése/ ízlése mit ad gyermekének.
8/12 anonim válasza:
Nekem tetszik. Az a gáz, mikor olyan elavult neveket kukáznak ki, mint pl. a Petra, Erzsébet stb.
9/12 anonim válasza:
Szerintem aranyos és szép, a Noli becenév pedig kifejezetten tetszik. Ezerszer inkább egy Nolina mint egy milliomodik Zoé, Lili vagy Hanna amiknél már kb csak legyintenek az emberek, hogy na még egy... Nem ismerek Nolinát egyébként.
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szerintem tök kecses. Valami ilyen elegáns csomagolású bonbon jut róla eszembe. Nekem nagyon tetszik, szerintem szép név; szívesen viselném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!