Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Hedvig névről?

Mit gondoltok a Hedvig névről?

Figyelt kérdés
Nekem igazából a Hédi becézés miatt tetszik nagyon, de azt nem szeretnénk adni, mert egy felnőtt nőnek gyerekesen hangzik. Így jött a Hedvig, mert a férjemnek amúgy is az egyik kedvence. Viszont, akiknek eddig megemlítettük kivétel nélkül 2 reakció volt rá: Harry Potterből a madár és "de hát ez fiú név". Emiatt kicsit aggódom, de főleg amiatt, hogy sokan fiú névnek gondolják.
2019. nov. 2. 14:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem szép név. Igaz nem adnám a lányomnak, de csak azért mert van 3-4 is ami jobban tetszik nekem is és a férjemnek is.

Szerintem ne törődjetek másokkal, nektek kettőtöknek tetszik, ez a lényeg. :)

2019. nov. 2. 14:49
 2/17 anonim ***** válasza:
27%
Csúnya. A mesét alig ismerem, az meg alap, hogy lánynév, szóval ezek eléggé hülye válaszok voltak, amiket kaptatok. Ettől függetlenül nekem nem tetszik, de nem is nekem kell, hogy tetsszen.
2019. nov. 2. 14:57
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon nagy balfék, aki nem tudja, hogy a Hedvig női név. Az ilyen idióták véleményére semmiképp se adjatok.

A Harry Potterből nem tudtam, hogy a madár neve, de ennyi erővel biztos sok nevet ki lehetne zárni.

Nos, nekem kicsit túl germán (kb. mint fiúban a Norbert lenne), de egyébként semmi bajom vele.

2019. nov. 2. 14:58
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Egyáltalán nem alap, hogy a Hedvig lány név. Ezekről a ronda német nevekről nehéz eldönteni.
2019. nov. 2. 15:19
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
Legyen inkább simán Hédi. Az legalább szép.
2019. nov. 2. 15:19
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

Szép nev nagyon, de ha jol emlekszem a madar is lany volt es nem csak ő volt Hedvig a HPben.

Egy nagyon jo ismerosomnek ez a neve es szerintem szep és kulonleges. En adtam volna, ha lanyom lett volna.

2019. nov. 2. 15:22
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
A 3.gyermekem Hédiként van anyakönyvezve.😊Nekünk így tetszik.
2019. nov. 2. 15:37
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

Nekem van Hedvig nevű ismerősöm. 60 felett van, úgyhogy nem Harry Potter miatt kapta a nevét.

Maga a név nem tetszik, de jobb, mint a Hédi verzió. Becenevet nem adnék a gyerekemnek. Esetleg a Heidi az, ami szóba jönne nálam.

2019. nov. 2. 16:13
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nagyon tetszik. (Hollóháti Hedvig a másik a HPben)

Aki nem tudja, hogy fiú vagy lány név, az magára vessen.

2019. nov. 2. 17:56
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Nekem tetszik. A harmadik gyerkőc Hédi vagy Hedvig lett volna, ha nem kisfiúra sikerül... :D

Én mindig is tudtam, hogy lánynév, Harry Pottert meg imádom, pont nem zavar benne a bagoly.

2019. nov. 2. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!