Mi a véleményetek a Derek névről? Nagyon külföldieskedő?
McDreamy :D
Amúgy nem rossz, mert magyarul is úgy kell írni és kimondani is, ahogyan külföldön.
Nagyon hasonlít az Elekre. Nekem kicsit mekegős a hangzása.
#4 Már semmin sem lepődnek meg az emberek. Akinek gyereke van bőven találkozik ennél cifrább névvel is az oviban. Már a nagymama korúak is rájöttek, hogy nincs mit tenni, meg kell tanulni az új neveket.
Az gyerekem egyik ovis társa Pál (Palika), na nála mindenki megkérdezi, hogy ki után kapta a nevét. Szóval ez egy elavult kifogás.
Jajj 4-es, azért ennyire ne dramatizáld túl. :D Nekem pl. lengyel eredetű a vezetéknevem, tízből tízszer visszakérdeznek, hogy hogyan kell írni, pedig simán kiejtés szerint kell, nincs benne semmi bonyolult, mégsem utálom a nevem. A férjem nem magyar, de itt született, itt is élt mindig, nem magyar sem a vezeték-, sem a keresztneve, most akkor szerinted ő is utálja a nevét? :D
A többieknek köszönöm a válaszokat! Alszom még rá párat... :)
"A többieknek köszönöm"
Ha valaki véleménye nem tetszik, attól még az hasznos. Semmi értelme kérdezni, ha élből elveted a válaszok egy részét.
Nekem nagyon tetszik, Derek herceg a hattyuhercegnőben van, ha jól emlékszem.
Szerintem nem küldieskedő, világnév, mint az Adam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!