Mi a véleményetek a Derek névről? Nagyon külföldieskedő?
Szerintem rendben van a név, főleg, hogy külföldi az apuka. De ha még gondoljátok, akkor esetlet tehettek mellé még valami szokványosabbat, pl Derek Máté; vagy ilyesmi. De mondjuk azt talán akkor már inkább ne, mert azt hinnék, Gyerek Máté. Úgyhogy én arra gondolok, hogy jó lesz az a Derek magában. Csak el ne írják, mert ide az előbbi mondatba én már majdnem Gyerek-et írtam így nagy betűvel.
Volt ofő a ballagási névsorba meg Gergely helyett azt írta, hogy "Gergly", és pont egy olyan embernek adta oda, hogy ellenőrizze le, aki jótanuló ugyan, meg szorgalmas, mindenesetre akkor aznap figyelmetlen volt. De amúgy szal tök okos, meg felvételt nyert erős gimnáziumba, csak nem vette észre. De amúgy meg ofő is okos,neki is észre kellett volna vennie. Meglepő volt szal, hogy egyikük sem vette észre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!