Jövő hónapban szülök, van már egy 3 évesünk es a férjem ma közölte hogy elhagy, mi lesz velünk?
Van lakásom oda fogunk költözni, van megtakarítás, de az nem elég évekre. Csed,gyed is jár.Éhen halni nem fogunk.Segítségem az nem nagyon van és ez aggaszt.
Összeszedett pár cuccot és elment azota nem kommunikál velem , egy üzenetet írt hogy adjak 2-3 napot hogy átgondolja aztan keres. Még arra se gondol mi van ha az idegtől megszülök.
Végülis szerencse hogy van hova menned...
Az a helyzet, hogy én ezek után vissza se fogadnám a pasit. Terhesen, ilyen stresszt csinálni neked, ott hagy nulla segítség a gyerekhez, nagy pocakkal.. meg ezeket mondani... Áhh ez nagyon durva, nagyon sajnállak.
Ha úgy döntene hogy vissza megy hozzád, én kirúgnán páros lábbal a házból. Anyjával szórakozzon..
Pfff. mióta lehet képben az új nő? Pont most lép le a gyerek születése előtt? A csaj biztos szekálta, hogy lépjen le mielőtt megszületik.
Valaki kell, hogy segítsen legalább eleinte. Szüleid? Barátok? Valaki csak van. Férjed anyja?
" adjak 2-3 napot hogy átgondolja aztan keres" eszem megáll.. Nagyon sajnálom! Szerencsére van hova menned és megtakarítás is van. Nem kell hogy évekre elég legyen, az most pont jó, hogy az elején nem kell ezen aggodalmaskodnod.
Segítséget viszont mindenképpen intézz legalabb a szülés illetve az utana lévő 1-2 hét erejéig. Ha mást nem akkor bébiszitter formájában.
Egyébként könnyű mondani, hogy meg ne bocsáss ennek a baromnak, de ha meggondolja magát akkor azért ez nem olyan egyszerű, az biztos. Házasok vagytok, szeret(t)ed őt, van 2 gyereketek.. Én magamból kiindulva megpróbálnék megbocsátani, és ha nem sikerül akkor úgyis válás a vége.
Nekem meg pl lenne annyi méltóságom és büszkeségem, hogy ha összecuccol a párom és elmegy, ki tudja hova, kihez, majd hazajön hozzám 2 éjszaka után, hogy jaj mégis nekem való a családos élet, akkor azt mondanám neki hogy menjen nyugodtan vissza ahhoz akinél az elmúlt pár napot töltötte...
Egy terhes nőnek rohadtul nincs szüksége ilyen fokú stresszre, egyedül hagyja a 3 éves gyerekével a 8 hónapos terhes feleségét, idegesen, összeomolva mert nem tudja mi ütött az agyalágyult férjebe! Ezt az "embert" van aki visszafogad, van aki folytatná vele az életet? És ha most éppen vígan kur*vazgat míg szerencsétlen nő otthon könyékig rágja a körmét miatta?
Ilyet mégis hogy lehetne megbocsátani?? Ha visszajönne én két nagy pofon után az arcára csuknám az ajtót minimum
Te ne költözz sehová. Maradj, ahol vagy. Ilyen kicsi gyerekekkel tied lesz a lakás használati joga.
Még ő kér időt... át kell gondolnia.... de mit??? el vagyok képedve ilyen pofátlanságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!