Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jövő hónapban szülök, van már...

Jövő hónapban szülök, van már egy 3 évesünk es a férjem ma közölte hogy elhagy, mi lesz velünk?

Figyelt kérdés
Két éve nyaggatott, hogy legyen testvére a lányunknak. Most meg egyszerűen lelép.Meg fogok őrülni :(
2019. nov. 11. 20:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Ez már biztos? Nem egy nagyobb vitáról van szó, ahol mindketten lehiggadtok és még tudjátok beszélni ezt az egészet?
2019. nov. 11. 20:17
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen korrekt pasi lehet... Van valami indok? Mivel magyarázza ezt a gerinces tettet?

Te annyit tehetsz hogy segítséget kérsz az anyukádtól es/vagy apukadtol, hogy ebben a nagyon nehéz helyzetben segítsen neked a gyerekek körül. Nagyon sajnálom.

2019. nov. 11. 20:17
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Mi az indok amiért lelép?

Egyébként, sokat nem tudsz tenni, szülők, nagyszülők, testvér segítségét kéred. Babysittert keresel, 6 hónap után esetleg vissza mehetsz dolgozni, ha pénz probléma is van.

2019. nov. 11. 20:18
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

Csak úgy, minden előjel nélkül, ezt csak így közli??

A pasik nem szoktak csak simán közölni, meg várják míg lebuknak, te kirakod és akkor megy...

2019. nov. 11. 20:26
 5/30 anonim ***** válasza:
59%
Egy ismerősöm fordított helyzetben volt. A férj akkor közölte, hogy elmegy, mikor a szeretőjének 3 hete volt hátra a szülésig. Addig lapított. Volt egy 3 éves kislányuk.
2019. nov. 11. 20:59
 6/30 anonim ***** válasza:
23%

Nagy levegő és beszéljétek át mégegyszer.

Gondolom van valami konkrét oka és volt ennek előjele? Vagy " csak" megijedt a feladattól?

2019. nov. 11. 21:04
 7/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy egyszerűen nem neki való a családos élet.Hogy elege van. Kerdeztem van e valakije azt mondta nincs, de szerintem hazudik.
2019. nov. 11. 21:11
 8/30 anonim ***** válasza:
97%
Jesszusom. Nem neki való?! Csak a gyerekek megcsinálása való neki? Hát ez szép. Szerintem is hazudik. Pasik szinte sosem lépnek le, ha nincs valaki más az életükben.
2019. nov. 11. 21:13
 9/30 anonim ***** válasza:
86%
Elásnám első lépésként... De ezt félre téve. Másnap megkérdezném tőle, hogy valóban meggondolta e ezt az egészet. Amennyiben igen gratulálnék a döntéshez, össze szedném a magam és a gyerekem. Vissza költöznék a szüleihez, mert szükségem lenne a lelki támogatásra. Talán még szakembert is keresnék fel, hogy minél előbb túl tegyem magam és minél kevésbé karosodjanak a gyerekek, tanácsot kérnék, hogy ne hagyjam,hogy ez a düh eluralkodjon rajtam ők meg idegroncsok legyenek miattam.
2019. nov. 11. 21:26
 10/30 anonim ***** válasza:
94%

És eddig minden happy volt? Jó apja volt a meglevő gyereketeknek? Örömmel volt vele? Fürdette, játszott vele?

Szerintem te totál struccpolitikát folytattál 3 éven át, aztán most meg vagy döbbenve. Egy férfi általában nem bonyolult lélek. Könnyen lehet rajta látni, mit akar, mit nem; mire vágyik, mire nem. (Ezt úgy mondom, hogy én is férfi vagyok.)

És hogy most mi lesz?

Szüleidre támaszkodva felneveled a két gyereket, volt férjed meg fizetése 40%-át fizeti neked önként és dalolva. A lakást eladjátok (ha közös volt). Ha tudsz, az árából veszel egy kicsit, ha nem tudsz, visszaköltözöl szüleidhez.

2019. nov. 11. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!