Jövő hónapban szülök, van már egy 3 évesünk es a férjem ma közölte hogy elhagy, mi lesz velünk?
Ez igen korrekt pasi lehet... Van valami indok? Mivel magyarázza ezt a gerinces tettet?
Te annyit tehetsz hogy segítséget kérsz az anyukádtól es/vagy apukadtol, hogy ebben a nagyon nehéz helyzetben segítsen neked a gyerekek körül. Nagyon sajnálom.
Mi az indok amiért lelép?
Egyébként, sokat nem tudsz tenni, szülők, nagyszülők, testvér segítségét kéred. Babysittert keresel, 6 hónap után esetleg vissza mehetsz dolgozni, ha pénz probléma is van.
Csak úgy, minden előjel nélkül, ezt csak így közli??
A pasik nem szoktak csak simán közölni, meg várják míg lebuknak, te kirakod és akkor megy...
Nagy levegő és beszéljétek át mégegyszer.
Gondolom van valami konkrét oka és volt ennek előjele? Vagy " csak" megijedt a feladattól?
És eddig minden happy volt? Jó apja volt a meglevő gyereketeknek? Örömmel volt vele? Fürdette, játszott vele?
Szerintem te totál struccpolitikát folytattál 3 éven át, aztán most meg vagy döbbenve. Egy férfi általában nem bonyolult lélek. Könnyen lehet rajta látni, mit akar, mit nem; mire vágyik, mire nem. (Ezt úgy mondom, hogy én is férfi vagyok.)
És hogy most mi lesz?
Szüleidre támaszkodva felneveled a két gyereket, volt férjed meg fizetése 40%-át fizeti neked önként és dalolva. A lakást eladjátok (ha közös volt). Ha tudsz, az árából veszel egy kicsit, ha nem tudsz, visszaköltözöl szüleidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!