Akinek pattanásai vannak menstruáció előtt, annak abban a hónapban is megjelennek, amiben sikeresen teherbe esett?
Sziasztok! Sokan írtátok, hogy minden ugyan olyan volt, mintha meg akarna jönni. A pattanások is megjelentek?
Köszönöm szépen :)
Nekem a nem várt idején nem jött el az amúgy orbitális megszokott minden hónapban elő bújó dudvás pattanás, ami jelezte a mensit addig !
Azóta már 21 hetes vagyok és sajnos állandó hangsúlyozom ÁLLANDÓ jelenség nálam a pattanás (3-4db) de igen zavaró! Hiszen terhesség előtt csak a mensikor jött elő általában 1-2 db és mire véget ért a mensi nyoma se volt !
Szóval nálam így volt !
Nekem szerdán nem kéne megjönnie, erre ma megjelent tipikusan az állvonalban egy undorító mély pattanáskezdemény :(
Bízom benne, hogy azért nem úszott el ez a hónap még, de már nem merek reménykedni. 8. hónap :(
Jól estek ezek a válaszok :)
Köszönöm nektek :)
Persze várok még további tapasztalatokat.
Nekem egyedül a terhességeim alatt volt szép a bőröm, egyébként meg eleggé pattanásos mindentől függetlenül.
De hogy pont a tesztek alkalmával milyen volt, arra nem emlékszem.
Nekem mindig menstruáció elött 3 nappal jelenik meg 1–2 pattanás az államon. Az elso terhességemnél már nem emlékszem, hogy a nemvárt napja körül, hogy volt, de annyi biztos, hogy a terhesség alatt szebb volt a böröm, mint valaha.
Most a másodiknál onnan sejtettem, hogy megint terhes vagyok, hogy nem jött a pattanás. Elötte lévö hónapban volt egy kémiai terhességem, akkor se jött pattanás, késett és pozitív lett a teszt. Majd másnapra kijött a pattanás, nem is értettem, erre rá 3 napja megjött. Kiderült kémiai volt. Szóval nálam úgy tünik elég pontos ez a pattanás dolog az államon.
Most 21 hetes múltam, elvétve volt 1-2 pici pattanásom az elmúlt hónapokban, de összességében megint szebb a böröm, mint nem terhesen. A kozmetikusom mondta anno, hogy nekem mindig terhesnek kéne lennem, ha igazán szép bört szeretnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!