Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bizonyos anyukak miert orulnek...

Bizonyos anyukak miert orulnek meg szules utan?

Figyelt kérdés

Mar amikor terhesek megzavarodnak, hogy az nem terhesseg hanem aldott allapot.

Aztan amikor megszuletnek akkor nekik van a legszebb gyerekuk, es naponta posztolgatnak facebookra.

Ennek mi ertelme van?

Nem gyozom oket torolni...

2019. nov. 8. 18:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
87%

Ezt a kérdés kiírása előtt is megtehetted volna! Problem solved!

Minden jót!

2019. nov. 9. 22:20
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ügyes vagy! Remélem most már megnyugszik a lelked 😏😊
2019. nov. 9. 23:17
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Van egy gomb erre, a Követés leállítása. Gyakran alkalmazom, javaslom tégy úgy te is :) Nem kell őket letörölni, ráadásul ők észre sem veszik, hogy te hide-oltad őket a te oldaladon. Egyébként nem tudom ezt meg lehet-e valahol nézni, hány ember van hide-olva az ismerősök közül, mert nekem szerintem a fele, hasonló okokból :D

Ne húzd fel magad. Nekem pl. a legközelebbi barátaim nincsenek kikövetve, ezért látom amikor a tündibündi tökéletes család, tökéletes férj, tökéletes gyerek fotókat feltölti fél km-es szövegrésszel, amitől diszkréten felhányok, közben előző nap nekem panaszkodott, hogy a férje egyre gázabb, lusta, szarik mindenre, az egyik gyereket elküldte a p**ába konkrétan mert nem akart fürdeni, ami miatt persze lelkiismeret-furdalása van most, a kicsi meg megállás ordít, és nem lehet tőle létezni. Mit gondolsz, ezeknek a postoknak a zöme nem ilyen életérzésből születik? Az utálom az életem, majd két óra múlva rettenetesen elszégyellem magam, és a saját lelkem nyugtatására ország-világ elé kiteszem a csodálatos és tökéletes családi életem egy-két képben meg hamis szövegelésben. Bár lehet, hogy nem is hamis, mert abban a pillanatban úgy is gondolja (annak fényében meg hogy a mosolygó kislány tegnap még el lett küldve a p**ába, a mosolygó apával meg hónapok óta nem szóltak emberien egymáshoz, el is hiszem, hogy lelkiismeret-furdalása van és tényleg úgy gondolja, ahogy - még legalább az első 100 like megérkezésééig :D)

Egyébként meg sokaknak ez az egyetlen visszacsatolás a nyomi életükben. Nekik nem elég az, hogy szültek egy gyereket, és mondjuk minden rendben van, hogy apa is boldog és büszke rájuk, hogy a mama is jön kétnaponta és ajnározza az unokát - neki ki kell tennie a kancsal Balázskát, hogy te oda hazudd a képe alá, hogy "jaj de édes :)" vagy "gratulálok, csodaszép kisfiú!!", ő pedig legalább ma is kapott valami visszajelzést meg volt egy kis interakciója és írásbeli kommunikációja más felnőttel. Nagy kaland.

Ha az ember büszke a kicsijére, az teljesen természetes, a postolással sincs semmi gond egy bizonyos határig, vagy mondjuk pont készül egy kivételesen jól sikerült kép esetleg valami alkalomból sikerül lencsevégre kapni az egész családot, és ráadásul mindenki a kamerába néz - nyugodtan meg lehet osztani a képet, de igen, a mindennapos, érdektelen, homályos, béna képek nem nyújtanak valódi tartalmat, az a postoló szerencsétlen anyuka valamiféle komplexusának vagy szorongásának oldására szól - megjegyzem, ez illúzió, semmi nem lesz jobb attól, hogy ugyanaz az 50 ember lájkolja a Balázskát.

2019. nov. 10. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!