Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bizonyos anyukak miert orulnek...

Bizonyos anyukak miert orulnek meg szules utan?

Figyelt kérdés

Mar amikor terhesek megzavarodnak, hogy az nem terhesseg hanem aldott allapot.

Aztan amikor megszuletnek akkor nekik van a legszebb gyerekuk, es naponta posztolgatnak facebookra.

Ennek mi ertelme van?

Nem gyozom oket torolni...

2019. nov. 8. 18:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%

Nekem nincs fb-kom se instàm.pedig külföldön èlek ès 3 hónapos a lànyom!Szeretem az èletemnèl is jobban, akkor is ha nem posztolgatok róla ès bizonygatom èjjel nappal!règen èn is így gondolkoztam mint te, ès el sem tudtam.kèpzelni h gyereket szüljek!Ès tessèk, az emberek vàltoznak, ès mint mondtam imàdom őt ès nagyon büszke vagyok h az amyukàja lehetek!szülès utàn èn is "bolond" voltam sìrtam minden miatt fèltem hogy valami baja lesz a gyerekemnek, ez mindig így is fogmaradni, de a hormonok ha visszaàllnak akkor kicsit enyhül ez!Àldott àllapot maga az hogy benned fejlődik a gyereked, minden màs velejàró plusz kilò, vizes làb stb teher...de ne ítèlj el màst mert szereti a gyerekèt!

A posztolàssal egyèbkènt meg nem èrtek egyet, mièrt kell a gyereket felrakni a vilàghàlóra?sok az elmebeteg nem kell kísèrteni a sorsot..

2019. nov. 8. 23:42
 22/33 anonim ***** válasza:
30%
Valakinek nagyon nem tetszik a véleményem. Ennyire még itt sosem pontoztak le. Gratulálok. Uniformizáljunk, ha eltér a véleményed szar vagy.
2019. nov. 9. 01:58
 23/33 anonim ***** válasza:
94%

Az ilyen ismerős milyen volt előtte?

Általában semmi köze a gyerekvállaláshoz, max annyiban után csak a téma változik.

Esdig a kondi, a nyaralás, az egyetem, az ilyen tündibündiba párom/ férjem ment.. most meg a baba így-úgy

Előte sem, most sem posztolgatok.

A terhesség nekem ennek ellenére áldott állapot, mindenesetre nem nagyon szoktam így hívni, a terhesség helyett is inkább a "babát várok" vagy "kismama" kifejezést hasznàlom.

Végtelenül büshke vagyok a lányomra.. de megteszem a fitóküldést privátban annak, akit érdekel.

2019. nov. 9. 04:44
 24/33 anonim ***** válasza:
59%

A lepontozható válasz 😜

Mit okoz neked azzal, hogy ő sok képet oszt meg a gyerekéről? Emiatt mondjuk rosszabb napod lesz? Vagy nem akarsz minden pillanatban emlékezni rá, hogy valakinek öröm a gyerekvállalás, mikor te a hátad közepére sem kívánnád? Árt neked ezzel, hogy posztol? Ha igen, mit?

Miért nehéz elfogadni, hogy ki így használja a facebookot, ki úgy? Miért kell mindenért megszólni mindenkit? Sőt te már tudod is, hogy baja van. Ha sokat posztol az a baj, ha nem oszt meg magáról semmit, akkor minek van fent, ha megosztja ami neki tetszik, és ez x darabnál több, mint amit más jónak lát, akkor az a baj. De ezt sosem mondanád el neki, gondolom. Miért vagytok ismerősök a fb-on? Mert ismerted a suliból/utcáról/melóhelyről stb, de azon kívül hogy fikázd, nem is érdekelne az élete? Döntsd el te is, hogy mire, hogyan használod a fb-ot, ezáltal milyen közeli (vagy távoli) ismerősökkel veszed magad körbe, ténylegesen kiknek az életére vagy kíváncsi. Mert ennek nincs értelme. De az érződik, hogy önigazolást szeretnél szerezni, azért kérdezted ezt itt is meg.

2019. nov. 9. 07:35
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek túrázni, erről szoktam sokat posztolni. Felteszek pár képet, sosem érdekelt, hogy ez kit zavar. Facen meglesznek ezek a képek, akkor is ha a telóm, vagy a számítógépem, cd-m tönkremegy. Nekem ezek emlékek idővel.
2019. nov. 9. 10:25
 26/33 A kérdező kommentje:

A problemam a kovetkezo:

Belepek reggel facebookra es minden reggel az elso dolog amit meglatok:

Balazska ebredezik

Balazska reggelizik

Balazskanak jon a foga (vagy ennek a tovabbafejlesztett verzioja: jon a fogunk)

Este megint felmegyek face-re, es balazska alszik, balazska nezi a tvt.

Ki a budos francot erdekel a retkes kolyke?

Nem latom egy csomo ismerosom erdekes kepeit, vagy ami mondjuk engem is erdekelne, mert a momzilla telekufircolja a facebookot a kancsal balazskaval.

Es ha meg osszefutunk, meg le is baszarint h9gy nem lajkolom a kepeket...

Hat ennyi a bajom

2019. nov. 9. 10:44
 27/33 A kérdező kommentje:
Nem azzal van baj ha valaki posztol(en is szoktan), de gondolom te se ugyanarrol a farol teszel ki kepet mindennap ahogy felkel a nap mogotte, ahogy lenyugszik a nao, ahogy fujja a leveleit a szel...
2019. nov. 9. 10:46
 28/33 anonim ***** válasza:
86%
Van egy ilyen funkció, hogy követés kikapcsolódása, esetleg unfriendeld. Ehelyett te inkább itt szidod 🤦 számomra az ilyen ismerős rosszabb lenne, mint aki agyonposztolja a falam a "retkes kölykével".
2019. nov. 9. 14:38
 29/33 anonim ***** válasza:
87%

"retkes kölyke"

Minek ennek a szerencsétlen anyukának ellenség mikor az ismerősei is ilyenek mint te kérdező!

Értem, hogy idegesít, nyilván mindenkinek van ilyen fb ismerőse, aki telefossa az idővonalat a szrjaival(és nem feltétlen a gyerek esek, vannak bőven nem gyerek esek is, akik ezt csinálják), de egy felnőtt át tud ezen lendülni, mindenféle gyk-s megerősítés nélkül is!

Ez a "Balázska" vagy az anyukája nagyon a bögyödben lehet, ha nem tudsz ezen túllépni!

2019. nov. 9. 19:03
 30/33 A kérdező kommentje:

Ha latnad azt a pocsek kolykot.

Ronda mint s bun.

Tiroltem oket a francba

2019. nov. 9. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!