Bizonyos anyukak miert orulnek meg szules utan?
Mar amikor terhesek megzavarodnak, hogy az nem terhesseg hanem aldott allapot.
Aztan amikor megszuletnek akkor nekik van a legszebb gyerekuk, es naponta posztolgatnak facebookra.
Ennek mi ertelme van?
Nem gyozom oket torolni...
"Emberöléssel mért ne viccelődnék? Benned az milyen gombot myom meg?"
Na, vajon? A jóízlését.
Áldott állapot. Kicsit fellegekben járós, habos babos, hú de jó..... stb stb. Azonban valljuk be a vége felé igencsak teher. Amikor felszednek magukra plusz kilókat, ( ezt még megúsztam, de ) nem tudsz felvenni egy normális ruhát, a lábad dagad baromira. Mindenki másképp éli meg. Joguk van megelni úgy, ahogy ők akarjak. Azt tudom, hogy én első percről terhes voltam.
Posztolás: nekik csak e körül forog az életük. Ehhez megint csak joguk van... te meg tiltsd le. Nyugi nem csak téged zavar az ilyesmi, de én már megtanultam szelektíven látni(is)
Van gyerekem, van róla vagy 5 fotó megosztva 5 év alatt. Engem is idegesít, amikor otthonülő-semmittevő anyuka MINDEN étkezésről kitesz egy fotót, hogy a gyerek összekente magát a pürével és a többi. Ez nem büszkeség.
És az meg nevetséges, hogy aki nem tesz ki semmit, annak semmi nincs az életében, amire büszke lenne. A tapasztalat azt mutatja, hogy ez épp fordítva van: aki az egész életét kipakolja a FBra, annak bizony komoly gondjai vannak otthon.
Ismerős az, hogy közösségi oldal??? Kvázi olyan, mintha személyesen tartaná a kapcsolatot, csak ugye ez virtuális térben történik...
Neked kéne törölnöd magad onnan, ha ennyire nem bírsz elviselni semmit!
En is ugy gondolom hogy aki teleposztolja a facebookot mindennel, na annal van a baj.
Valamilyen komplexusa van, vagy hianyerzete.
Es erre jon ra a kedvencem: kitesz egy kepet magarol, valakibeirja hogy hat ez nem a legjobb kep rolad, akkor torli, tiltja :D
Birja a kritikat mi? :D
Ilyet még nem láttam. Olyat viszont rakatsz@m,mikir kirak egy képet és páran odaírják, hogy szép vagy, csini vagy stb. Na annak mi értelme?
Nekem van olyan ismerősöm, aki még kér, hogy kommenteljek már alá valami szépet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!