Ti megpróbálnátok 47 évesen, hogy lombikkal lehetne e babátok?
47 évesen már saját petesejttel biztos nem lesz gyerekef, max. Donorpetesejttel.
Én nem vállalnám be.
Lombikkal nem, spontán igen!
Szerintem is nagymama korú vagy..
Viszont a párod 10 év múlva is lehet apa(szerintem lesz is) mással.
Most van a szerelem, lecseng 2 év alatt, friss pasi kedvéért nem lennék idős anyuka.
Anyukám 47 évesen már klimaxolt.., a beteg gyerekekről nem is beszélve.
Spontán menjen minden alkalommal!
Spontán összejön, 2 év alatt lecseng a szerelem, a 40 éves férfi keres egy fiatalabb nőt, a kérdező meg ott lesz 50 évesen, GYES-en, és kereshet állást, ha nem veszik vissza.
Ez is egy reális forgatókönyv, minden gonoszság nélkül.
Ennyi idősen is alapszabály, hogy a gyereket ne a férfinek szülje, mert az bármikor kiléphet, és ő marad ott a kicsivel. De biztos vagyok benne, hogy ez (is) 50 felett sokkal nehezebb, mint 30 évesen.
Anyám 43 évesen nagymama lett.
A nagynéném (Isten nyugosztalja szegényt) 39 évesen lett nagymama.
Lányom volt osztályfőnöke 50 évesen szülte a lányát (most 58 éves, van egy felnőtt fia, ahol most lett baba.)
Családom másik oldalán van olyan nagynéném, aki 43 és 45 évesen szülte a gyerekeit, spontán. (Neki nem is volt előtte.)
Kinek mi, ezt ti tudjátok. Ha összejön, és bírjátok, miért ne. Az örökbefogadás itt azért hülyeség, mert ha azon pampognak, hogy öreg lesz, mikor a gyerek x éves lesz, az ott ugyanúgy fennáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!